2777
2789

چه توقعاتی دارین خدایی!!!!!

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا مال من همونم زنگ نزدن تبریک گفتن پیشکش مادرش میگفت استراحت نکن استراحت ضرر داره واسه بچت اگه خونت کار نیست بیا کارای خونه مارو انجام بده   

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

من با مادرشوهرم همسایه ام هشت ماهمه یبارم بهم زنگ نزذه یا بهم سر نزده خیلی مواقع هم بوی غذاش بدجوری منو گرفته و هوس کردم اما اندازه ی سر سوزن هم ازش انتظار ندارم از قدیم میگن ادم از کسی که دوسش داره انتظار داره

من اینجا غریبم.میدونن ویار شدید دارم و دائم بستری میشم.ی زنگ نزد بگه مردی یا زنده ای؟

هیچ مشکلی هم نداریم.چندبار همسرم بهش گفته زنگ بزن ب خانومم گفته باشه حالا

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
چه توقعاتی دارین خدایی!!!!!

من# یکی توقع دارم چون اونام از من توقع دارن... چند وقت پیش مادر شوهرم به شوهرم گلگی کرده بود خانومت دعوتم نکرد خونتون بعد به خودم میگه مادر جون منکه نیاز به دعوت ندارم😀 منم جلو همسرم زنگ زدم که مامانی مگه نه شما به من اینجوری گفتی چرا پس به پسرت اونجوری گفتی بنده خدا ساکت شد😀😀 بعد گفت من ازت توقع دارم گفتم خب منم از شما توقع دارم والا تا حالا یه بار نشده شما دعوت کنی همیشه خودمون اومدیم دیگه قانع شد طفلی😎

😎🤔
من با مادرشوهرم همسایه ام هشت ماهمه یبارم بهم زنگ نزذه یا بهم سر نزده خیلی مواقع هم بوی غذاش بدجوری ...

انتظار کاری ندارم ولی بدم میادزنگ میزنه گوشی بده به دخترت بعدم هی ازش میپرسه کجایین مامانت چیکارمیکنه و..

یعنی نبایدزنگ میزنه یه حال بپرسه یه سلام وخوبی بعدم گفت بادخترت کارداریم 

وظیفه ای ندارن والا 

بعدشم طنگ زدن حالتو پرسیدن 

دیگه انتظار نداشته باش مثل خواهر یا مادرت نازتو بکشن و ...تازه بارداری دومتم هست 

من که کلا توقعی ندارم از کسی و خیلی اعصاب راحتی دارم از این نظر 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

انتظار کاری ندارم ولی بدم میادزنگ میزنه گوشی بده به دخترت بعدم هی ازش میپرسه کجایین مامانت چیکارمیکن ...

اخه با بچه چه حرف مشتركي ميشه داشت؟ 

طبيعيه ديكه ميخوان به حرف بيارنش سوال ميكنن بنظر من حساس نشو

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿