2777
2789
عنوان

برم قهر یا نه؟

503 بازدید | 56 پست

از وقتی باردار شدم رابطم با شوهرم یکم سرد شد 

بعد از جشن تعیین جنسیت و دعوای خواهر شوهرم و مامانمم شوهرم از خواهرش دفاع کردو از من دلخوریش بیشتر شد

زابطمون شده در حد سلام .شام بیارم.چای بریزم.

دوستت دارمای از طرف من که اون حتی بهش توجه ای نمیکنه.وقتی بهش میگم تو هم منو دوست داری یا با سر جواب میده یا میگه ها

دلم گرفته

امشبم که موقع شام بهم حتی نگاهم نکرد .صداش کردم محلم نزاشت بعد با پرندمون داشت حرف میزد.پاشدم رفتم تو اتاق حتی نگفت کجا.بعد یه ساعت که چایشم خورده اومد تو اتاق لامپارم خاموش کرد که بخوابه.سرشو کرد تو گوشیش.بهش گفتم تو اصلا منو میبینی .گفت برو پی کارت 

تو رو خدا راهنمایم کنید 

منم بالاخره مادر شدم🤰💃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو هم محلش نزار . تازه باید تو اخم کنی طرف مامانتو نگرفته لاقل بیطرف بود

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

براچی مامانت و خاهرشوهرت دعوا کردن؟؟؟؟

باهاش حرف بزن بخاطر خاهرش اینجوری باهات رفتار میکنه؟؟؟

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

بشین باهاش صحبت کن یا نامه بنویس براش 

بگو دوتا نادون دیگه باهم دعوا میکنن ی اشتباه میکنن گناه من چیه که باید چوب کار اون دو رو بخورم 

گناه من چیه که شوهرمو زندگیمو دوست دارم 

اوناهر دو اشتباه کردن و من نمیخوام چوب اشتباه اونارو بخورم پشت هیچکدومم نمیگیرم پشت زندگیمم پشت شوهرمم اینجوری باور کن نرم میشه