میخوام یه تاپیک بزنم و فقط نظر خودم را جامع و کامل بگم هرکی هم میخواد بدونه که من تو این کار صاحب نظرم یانه اولش جواب میدم که هم علمی و هم عملی صاحب نظرم خودم دوتا دختر شیر به شیر دارم همه جوره هم افتخار میکنم و خدارو واسطه قرار میدم هیچ وقت نه پسر میخواستم و نه میخوام ولی میبینم بعضیا تاپیک میزنن که چون بچه دومشون دختره ناراحتن به سقط فکر میکنن زخم زبون شنیدن نفرین مادر شوهر شدن فلانی پسر داره مغرور شده اول اینکه مگه شما خانم نیستید اینقدر از شخصیت خودتون ناراحتید که از اوردن هم جنس خودتون ناراحت میشید دوم اینکه اونایی که میگن اه پسر نداری جنست جور نیست ببینید خودش پسر داره پسرش توی چه سطحیه توی سطحی هست که نداشتن پسر را عار میدونه سوم اینکه جامعه الان جامعه مستقل یعنی زن به مرد وابسته نیست دختر های الان دخترای اندرونی نیست پسرهای الانم نون اور خانواده نیست و اتفاقا خانواده های دختر دار خانواده های شاد تری هستن و بارها این جمله را از خیلیا شنیدیم که کاش جای این پسر دوتا دختر کور داشتم لطفا اجازه ورود افکار خاله زنکی به مغزتان راه ندید ممنون که خوندید
نه من کاری با پسر داشتن کسی ندارم یه تاپیک زده بودن در مورد فرزند دوم هم دختر خیلی حرفای بدی توش بود ...
عزیزم الان زمونه جوری شده دیگه دختر و پسر نداره باور کن . بزرگ کردن هر دوش سخته و درد سرای خاص خودشو داره هر کدوم. اولاد فقط باید سالم باشه و صالح. به حرف کسی گوش نده. فقط به بچه هات عشق بوررز و سعی کن خوب ترینشان کنی حالا چه دختر چه پسر
عزیزم از لحاظ کلی گفتم و اینکه این حرف زوده انشاالله وقتی پسراتون بزرگ شدن باید ببینید میزان رضایتتو ...
ببنید منم نظر خودمو میگم هیچ کدوم از ما نمیدونیم در آینده قراره بچه هامون چه دختر چه پسر چه سرنوشتی داشته باشن پس بهتره جلوجلو قضاوت نکنیم ک همه دخترا الان مستقل هستن و یا اینکه همه پسرا نون اور نیستن.من خودم یه پسر دارم و الانم باردارم مسلما دوست دارم بچه بعدیم دختر باشه و اگرم برعکس بود هم نظرم همین بود اگر دختر داشتم قطعا دلم پسر هم میخاست البته این نظر شخصی منه