2777
2789
عنوان

دختر یا پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 22 پست
نه من کاری با پسر داشتن کسی ندارم یه تاپیک زده بودن در مورد فرزند دوم هم دختر خیلی حرفای بدی توش بود ...

عزیزم الان زمونه جوری شده دیگه دختر و پسر نداره باور کن . بزرگ کردن هر دوش سخته و درد سرای خاص خودشو داره هر کدوم. اولاد فقط باید سالم باشه و صالح. به حرف کسی گوش نده.  فقط به بچه هات عشق بوررز و سعی کن خوب ترینشان کنی حالا چه دختر چه پسر

نه من کاری با پسر داشتن کسی ندارم یه تاپیک زده بودن در مورد فرزند دوم هم دختر خیلی حرفای بدی توش بود ...

ناشکرن دیگ 

وگرنه چه فرقی داره 

همین پسرا پدران و برادران و همسران ما هستن 

و همین دخترا مادر شوهر و خواهر شوهر و مادر خواهر هستن 

فقط خدا ذات خوب به همه بده 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مجردم ازداداشام متنفرم دوس دارم ازدواج کردم یه بچه بیارم اونم دخترباش یااگ دوتاشد هردودخترباشن بنظرم دخترابه خواهربیشترنیازدارن تابرادر اجیمم همیشه میگه خداروشکر توهستی وقتی هم بچه بودکلی دعاکرده بود که مامانم دختربیاروخواهردارشه 

من همیشه دوتا بچه یه جنس دوست داشتم یا دوتا دختر یا دوتا پسر با اختلاف سنی کم خداروشکر همون که میخوا ...

خوب خداروشکر من و شما هم نظریم من جنسیت اولی مهم نبود ولی جنسیت دومی وایم مهم شد

عزیزم از لحاظ کلی گفتم و اینکه این حرف زوده انشاالله وقتی پسراتون بزرگ شدن باید ببینید میزان رضایتتو ...

ببنید منم نظر خودمو میگم هیچ کدوم از ما نمیدونیم در آینده قراره بچه هامون چه دختر چه پسر چه سرنوشتی داشته باشن پس بهتره جلوجلو قضاوت نکنیم ک همه دخترا الان مستقل هستن و یا اینکه همه پسرا نون اور نیستن.من خودم یه پسر دارم و الانم باردارم مسلما دوست دارم بچه بعدیم دختر باشه و اگرم برعکس بود هم نظرم همین بود اگر دختر داشتم قطعا دلم پسر هم میخاست البته این نظر شخصی منه

من مجردم ازداداشام متنفرم دوس دارم ازدواج کردم یه بچه بیارم اونم دخترباش یااگ دوتاشد هردودخترباشن بن ...

ببین عزیزم این طرز فکر شما احتمالا بخاطر تجربه تلخی ک از داداشات داری هست قرار نیست همه داداشا بد باشن و یا همه خواهرا خوب برعکسشم وجود داره عزیزدلم

ببین عزیزم این طرز فکر شما احتمالا بخاطر تجربه تلخی ک از داداشات داری هست قرار نیست همه داداشا بد با ...

نوشتم تو پیامم بنظرمن خواهرخوبه نگفتم ک همه خواهرای عالم خوبن و همه داداشا بد