2777
2789
عنوان

کابینت

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 37 پست

فلز هم به مرور زمان رنگش میاد اصلا هم نمیشه کاریش کرد دنیا داره میره به سمت جلو شما چچرا میخوای عقب گرد کنی خوب نگهش داری واسه ات کار میکنه ممبران یا گلس بزن میخوای وقتی بری خونه ی دیگران حسرت بخوری که چرا فلز کردی کابینتاتو لذت داشتن یه اشپزخونه مدرن وبا کلاس با حرفای الکی این واون از خودت نگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نشونش دادم گفت امدی افه براتون درستش میکنم، حالا شک دارم که بگم دراشونو ام دی اف کنه یا کلن 

تو جنس ام دی اف قسمتایی که برش کاری میشه دور و برشون یه مقدار پریدگی داره اما های گلس مشکلی پیش نمیاد اگه اینجا بودی قشنگ نشونت میدادم منظورم چیه 

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 
قراره طرح اپن  بالاش عکس اول پایینش عکس دوم باشه به نظرتون قشنگ میشه

دومی، من رو کلا یاد این کافه ها میندازه که تو فیلم خارجی ها هست، پسرها پشتش، نوشیدنی میخورت به عشق یه دختر

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

من خونه قبليم 

پايه كار  و طبقه ها فلزى بودن و درش  ام دى اف 

اصلا كسى متوجه نميشد كه فلز هم داره 

خيلى خوب بود همه چى سنگين رو هم ميذاشتم 

اين خونمون الان ٣ ساله 

ام دى اف 

خوب كار شده و مشكل ندارم 

قسمت ظرفشويي و طبقه بالاش و فقط باز همون پايه فلز و بيرون ام. دى اف كار كرد كه بتونم كلى قابلمه و زودپز و اين چيزا سنگين و بذارم 

مونا بلا قديم هستم ،كاربر سال ٩٤ .
میگه بدنه فلز دراشو ام دی اف بزنیم

عزیزم من خودم ده سال پیش وقتی اولین نسل های کابینت ام دی اف امده بود همین اشتباه کردم بدنه ما فلزی و در ها ام دی افه از این مدلهای قاب دار اون موقع مرده میگفت باز میشه الان تو این ده سال  در ها به همون صورت موندن و ذره ای خراب نشدن واقعا پشیمونم که چرا کلشو ام دی اف نکردم الانم دارم اقای شوهر قانع میکنم که عوض شون کنیم وجاش ممبران بزنیم

راضی هستی؟ یکی بهم گفت اگه دراشو فقط ام دی اف بزنی درست بسته نمیشن 

نه راضى بودم 

ديگه كار كابينت كارت بايد خوب باشه 

ميتونى قسمت هاى دكورى و اينا رو كلا اى دى اف بزن 

بقيه رو قاطى 

مونا بلا قديم هستم ،كاربر سال ٩٤ .