2777
2789
عنوان

ماشینتون چیه؟ 🙋

| مشاهده متن کامل بحث + 1737 بازدید | 131 پست

لندکروز  

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
فدات بشم مرسی 😖😖😖😖😖😖😖خسته ام  پریودم و دارم دندون عقل در میارم اما دارم. با پسرمم درس ...

قررونت برم.خسته نباشی عزیزم.مادرپرتلاش دمت گرم.باباش کو؟بده اونم برا بچش یه املا بگه خب توهم خستگیت در بره.دندون عقل؟چنسالته؟چرا اینقددیر دراوردی؟

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما ی وانت داریم ی اچ سی کراس 🤣🤣🤣🤣🤣 پسرم میگه وانت آبروریزیه سوار نمیشم 😂

جونم به پسرت 😍😍

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
یجوری بااطمینان میگن انگار ده بار بااون کاربر رفت و امد داشتن ماشین و خونشم دیدن 

آره هی هم استیکر خنده و مسخره بازی

تو هررر تاپیکی رفتم راجع به طلا و خرجی و درآمد و همه چی... یکی هست بیاد بگه پس اینهمه بیپول و فلان منم

بابا خیلی بی عزت نفسین...

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا سه پست بالاتر همین حرفارو گفتم تو هرررر تاپیکی میان میگن خالی بندیه و دروغه و .... انگار کسی ...

والا به خدا

منم خداروشکر نه بدبختم و نه بیچاره 

اما چون غریبم سرگرمییم شده این سایت

و خدایی که به شدت کافیست.
قررونت برم.خسته نباشی عزیزم.مادرپرتلاش دمت گرم.باباش کو؟بده اونم برا بچش یه املا بگه خب توهم خستگیت ...

باباش سر کاره تازه ازسفر اومده 

25 سالمه

نمی دونم حتما عقل نداشتم تا حالا😂😂😂

شدیم سوپ خفاش نخورده و دهن سوخته😖
والا به خدا منم خداروشکر نه بدبختم و نه بیچاره  اما چون غریبم سرگرمییم شده این سایت

آره منم این سایتو خیلی دوست دارم

ولی بی ادبی و مسخره بازی توش خیلی زیاد شده

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باباش سر کاره تازه ازسفر اومده  25 سالمه نمی دونم حتما عقل نداشتم تا حالا😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂خدانکنه عزییزم

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  
یجوری بااطمینان میگن انگار ده بار بااون کاربر رفت و امد داشتن ماشین و خونشم دیدن 

درسته حرفاتون 

همینطور هم میشه نگاه کرد که ازکجا با اطمینان میگن که داره دروغ میگه

درسته؟؟؟

شدیم سوپ خفاش نخورده و دهن سوخته😖