2777
2789
عنوان

ماشینتون چیه؟ 🙋

| مشاهده متن کامل بحث + 1737 بازدید | 131 پست
😂🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂 شغلت خیلی سخته.خدا قوت🖐🖐

فدات بشم مرسی

😖😖😖😖😖😖😖خسته ام 

پریودم و دارم دندون عقل در میارم

اما دارم. با پسرمم درس کارمیکنم و شام درست میکنم😖

شدیم سوپ خفاش نخورده و دهن سوخته😖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوستان ما خوزستانیم اینجا نصف مردم ماشین خارجی دارن چون منتطقه ازاده چرا فکر میکنید بعضی ها دروغ میگن درحالی که چند استان ایران منتطقه ازاده و قیمت ماشین ها نصفه  خوب اونا هم عضو این سایت هستن 

🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜⚽
😒😒😒😒😒😒😒 بیسوادی تو به من ربطی نداره برو نگاه کن گوگل

عزیزم خودت رو ناراحت نکن

اینجا با هر سطح فرهنگی هستن.

پس باهاشون بحث نکن.

نمیدونم چرا تو نی نی سایت باید بدبخت و بیچاره و مساجد باشی. تازه شوهرت هم بهت خیانت کرده باشه که حرفت رو باور کنن.

والا به خدا

و خدایی که به شدت کافیست.

برلیانس دیروز خرید

چهارتاهم نیسان داره که خریدو فروش میکنه

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

یه پراید خسته داریم

خوبه خداروشکر لنگ نیستیم امیدوارم تا عید عوضش کنیم اگرم نشد مهم نیست تن سالم مهمتره

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
خیلی مسخره این تو هر تاپیکی میاین میگین این خالی بنده و همه دروغ میگن و کنتور نمیندازه خجالت بکشین. ...

یجوری بااطمینان میگن انگار ده بار بااون کاربر رفت و امد داشتن ماشین و خونشم دیدن 

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

پراید

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.