2777
2789
عنوان

عضو جدیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 35 پست
آیا میشه پوستی که بر اثر رژیم لاغری سالها پیش خشک شده رو دوباره برگردوند چرب کرد😐؟؟

ن نمیشه ولی با مراقبت میشه بدتر نشد 

چ شد در من نمیدانم... فقط دیدم پریشانم.... فقط یک لحظه فهمیدم، چقدر دوستت دارم....

غیر از بوتاکس راهی وجود داره گودی زیر چشم پر بشه . من چاق شدم ولی زیر چشمم چربی ذخیره نشد. انگار اونجا غیر فعاله🤦‍♀️

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غیر از بوتاکس راهی وجود داره گودی زیر چشم پر بشه . من چاق شدم ولی زیر چشمم چربی ذخیره نشد. انگار اون ...

ن عزیزم، البته ی سری کرم های پر کننده وجود داره ولی قطعی نی

چ شد در من نمیدانم... فقط دیدم پریشانم.... فقط یک لحظه فهمیدم، چقدر دوستت دارم....

موهای بچه هامو‌میخوام تقویت کنم کم پشتن 

چی بزنم؟

تیکر رسیدن به حاجتمه * روز شهادت امام رضا علیه السلام  98/8/7 از امام رئوف طلب حاجت کردم*  میشه با دلای پاکتون برا رسیدن به حاجتم دعا کنید و صلوات بفرستین 😢  اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم مهربونا ... ان شاءالله سال دیگه همزمان با شهادت امام رضا علیه السلام  من به حاجتم رسیده باشم بگو آمین 💙
برای پوستو موم چی کنم😐

از چ لحاظ؟ تنها کاری ک میتونی و سختم نی اینه ک از محصولات مناسب پوست و موی خودت استفاده کنی و این ک سناختن طبع بدن هم خیلی کمک میکنه ب بهبود شرایط

موهای بچه هامو‌میخوام تقویت کنم کم پشتن  چی بزنم؟

خودش خوب میشه ب مرور، روغن نارگیل اصل و زیتون و بادام تلخ و هم چنین روغن ارگان هم میتونه کمک کننده باشه، کلن سخت نگیرین واس بچه ها

من صورتم صاف بود پوستمم روشنه جوش هورمونی یهو زدم داغون شد بعد الان کرم آگوستا استفاده میکنم .وقتی هوا سرده جای جوش معلوم نیس ولی وقتی یکم گرمم میشه قرمز قرمز معلوم میشه .اگه با آگوستا کامل از بین نرفت چی بزنم خوبه؟

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
من صورتم صاف بود پوستمم روشنه جوش هورمونی یهو زدم داغون شد بعد الان کرم آگوستا استفاده میکنم .وقتی ه ...

پوستتون چربه؟ داخلی مشکل ندارین