آفرت مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 968 عنوان خسته ترینم 115 بازدید | 15 پست ساعت 2 از مدرسه اومدمساعت 3 تا الان یسره دارم درس می خونم..دارم می میرم از خستگی :((پا شدم ی چیزی بخورم سرم گیج رفت افتادم زمین! نامم ز کارنامه عشاق محو باد گر جز محبت تو بود شغل دیگرم عکاس 📷🍃 فیلم ساز 🎬🌼 1398/07/09 | 20:18 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخملشیطون عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 4189 شما مدرسه ميري تو مامي سايت چي كار ميكني؟ 😳 مامی سایت؟😂 شاید چشم به راه بود که یارش بیاید زمستان زمستان گذشت و نیامد مثِ تو که رفتی شبی زیرِ باران ندیدم از آن پس که باران ببارد... :)
آفرت مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 968 شما مدرسه ميري تو مامي سايت چي كار ميكني؟ 😳 پس کجا چی کار کنم؟ 😁😁 نامم ز کارنامه عشاق محو باد گر جز محبت تو بود شغل دیگرم عکاس 📷🍃 فیلم ساز 🎬🌼
roza_1928 عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 8678 خب؟؟؟الانکه تازه اول مدارسه چرا انقدر درس میخونی؟؟؟میوه و ابمیوه و مغزیجات بزار کنار دستت موقع درس خوندن ضعف نکنی کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به
عاشقی عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 46240 شما مدرسه ميري تو مامي سايت چي كار ميكني؟ 😳 اینجا نی نی سایته مامی سایت بغلهولی دمت گرم اسی ای ول به پشتکار
آفرت مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 968 خسته نباشی قشنگم کورد هستین؟؟ به خاطر اسم کاربریتون میگم😄 قربونت برم من 😘😘😘نه عزیزم لرم نامم ز کارنامه عشاق محو باد گر جز محبت تو بود شغل دیگرم عکاس 📷🍃 فیلم ساز 🎬🌼
آفرت مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 968 خب؟؟؟ الانکه تازه اول مدارسه چرا انقدر درس میخونی؟؟؟ میوه و ابمیوه و مغزیجات بزار کنار دستت موقع د ... اخه امسال کنکور دارم :(مثل تموم کنکوریا حال منم خرابه خرابه خرابه 😁 نامم ز کارنامه عشاق محو باد گر جز محبت تو بود شغل دیگرم عکاس 📷🍃 فیلم ساز 🎬🌼
آفرت مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 968 اینجا نی نی سایته مامی سایت بغله ولی دمت گرم اسی ای ول به پشتکار قربونت برم 😘😘😘 هدف ک داشته باشی اینجوری تلاش می کنی دگ 😊 نامم ز کارنامه عشاق محو باد گر جز محبت تو بود شغل دیگرم عکاس 📷🍃 فیلم ساز 🎬🌼
itsroza عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 3060 قربونت برم من 😘😘😘 نه عزیزم لرم اخه آفرت به کوردی یعنی زن واسه اون گفتم. فدای لرای عزیزم❤️❤️😍😍ببین برو پیش یه متخصص تغذیه بگو درس میخونی سرگیجه میگیری واست آزمایش مینویسه بعد بهت مکمل اینا میده
feri_1817 عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 1628 فقط قهوه بخور 😂سرحالت میکنه من تا پارسال مدرسه میرفتم از مدرسه ساعت۵میومدم ی لیوان قهوه درست میکردم میشستم درس میخواندم
آفرت مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 968 اخه آفرت به کوردی یعنی زن واسه اون گفتم. فدای لرای عزیزم❤️❤️😍😍 ببین برو پیش یه متخصص تغذیه بگو در ... قربونت برم سقه خوت (به لری ینی فدای خودت 😘) آره باید برم چون واقعا اذیت می شمخانم دکتر عزیزم 😘😘😘 نامم ز کارنامه عشاق محو باد گر جز محبت تو بود شغل دیگرم عکاس 📷🍃 فیلم ساز 🎬🌼
آفرت مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 968 فقط قهوه بخور 😂سرحالت میکنه من تا پارسال مدرسه میرفتم از مدرسه ساعت۵میومدم ی لیوان قهوه درست میکرد ... بدیش اینکه نهایتا 6 ساعت می تونم بخونم (از 3 تا 9) 9.5 خوابم می بره 😂 نامم ز کارنامه عشاق محو باد گر جز محبت تو بود شغل دیگرم عکاس 📷🍃 فیلم ساز 🎬🌼
itsroza عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 3060 قربونت برم سقه خوت (به لری ینی فدای خودت 😘) آره باید برم چون واقعا اذیت می شم خانم دکتر عزی ... موفق باشی قشنگم😍😍❤️❤️