2777
2789
عنوان

اعتراف بازی🙂

1771 بازدید | 76 پست

بچه ها بیاین پیش هم اعتراف کنیم کارایی که تو دوران مجردی انجام دادیم

من خودم خیلی خیلی دوس پسر داشتم بخاطر اینکه ظاهرم یه کوچولو خوب بود(عجب اعتماد بنفس دارم من😂)پسرای زیادی میومدن دوروبرم البته بگم هیچوقت هرزگی نکردم فقط در حد سرکار گذاشتن با دوستامو خندیدم

فقط یه بار از حدم گذشتم که هیشکی نمیدونه😐

شما بگین چیکارا کردین😂

تن نمیدهم به تاریکی        من پر از روشنی ام♥️✨

اون تاپیک عذاب وجدانت چرا تعطیل شد 

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوس پسر زیاد داشتم با یکیش هم خیلی ناجور ی اتفاقی افتاد .الان غداب وجدان دارم .

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

تو مجردی هیچی

فقط یبار یه خط تو کوچه پیدا کردم نسوخته بود اون موقع گوشی داشتم خط نداشتم 

شماره رو زدم تو چت روم که مثلا یکم سرگرم شم 

اینثدر زنگ زدن که داداشم فهمید به ف ا ک رفتم 

🤲خدایا زود بگذره و راحت....

اعتراف دیگم اینکه دوس پسر اخریم که حسابی عاشقم بود

یه گوشی ایفون ۶ یه سرویس طلا با سه عالمه لباس که اگه دو سالم هیچی نمیخردیم کافی بود خریده بود ۳سال پیش خودشم شهر دیگه بود فرستاده بود برام اونم خونه خاله کوچیکم که همدستم‌بود😂

منم دوس پسر زیاد داشتم با یکیش هم خیلی ناجور ی اتفاقی افتاد .الان غداب وجدان دارم .

بگو منم بگم چیکار کردم😂

مامانم اجازه نميداد سيم كارت اعتباري داشته باشم 

منم واسم خيلي جذاب بود

دبيرستان بودم 

دوست پسر يكي از دوستام واسم خريد 

بعدش هم ديگه ولم نكرد از بس پاپيچم شد 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
تو مجردی هیچی فقط یبار یه خط تو کوچه پیدا کردم نسوخته بود اون موقع گوشی داشتم خط نداشتم  شمار ...

آش نخورده و دهن سوخته😂

پشیمون شدم پاکش کردم نمیخواستم سرزنشم کنن

اها مگه میشه خود ادم تاپیکشو پاک کنه

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن

اعتراف میکنم مجردم ولی با وجود داشتن همه ی شرایط هیچوقت نتوستم دلو تن ب کارایی بدم ک دخترای همسنم میدن. خودم رو در مقابل اعتبار و آبروی پدرم مسئول میدونم 

اعتراف میکنم ک روحیه ی خیلی ضعیفی دارم در حالی ک اصلا اینجوری نشون نمیدم و بقیه همیشه فک میکنن خیلی قوی هستم

اعتراف میکنم بخاطر وسواس فکری دارم زجر میکشم ولی نمیتونم لب باز کنم چون رفتن من ب روانپزشک مادرمو داغون میکنه بخاطر حساس بودنش نسبت ب من

من ترس از دست دادن ندارم💜، خیال دل پس دادن ندارم💜، محاله وقتی از خدا یچیزی میخوام💜، نگفته باشم اسمتو کنارش یبارم 💜کاش همه ی آرزوها برآورده میشد... مثل تو ک زیباترین آرزوی منی 💛
اعتراف دیگم اینکه دوس پسر اخریم که حسابی عاشقم بود یه گوشی ایفون ۶ یه سرویس طلا با سه عالمه لباس که ...

من كه حلالت نميكنم 

حالا دوست پسرت رو نميدونم😄

چرا پيچونديش؟

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
بگو منم بگم چیکار کردم😂

فکرشم حالمو بد میکنه اصلا دوس ندارم واسم یاد اوری بشه 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

پیاممو پاک کردم😏