2777
2789

منم تازه اونروز رفتم گرفتم مامانم هنوز نیاورده دلم لک زده بیاره تک تک بشینم نگاشون کنم😥😥

مَن حَتی اَگه قَلبَم مِنَت تَپیدَن سَرَم بِزاره دَرِش میارَعم😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخت و کمد که حتما استفاده میشه. اگه زیر تختش هم کشو داره ممکنه چون هنوز به دنیا نیومده و نی نیه لباس کم داشته باشه دیگه. به نظرم خیلیا از همون نوزادی بچشون میز و صندلی هم میخرن. به نظر شما نخرین. چون اصلا نیاز نمیشه. وقتی بزرگتر شد براش بخرین. پولشم اگه میز و صندلی چوبی بخوای بخری چند میلیون میشه فکر کنم. البته منظورم از تخت گهواره یا چیزی که محافظ داشته باشه و بالای سرش چرخونک های عروسکی و اینا باشه . تختش هم نرم بالشتی باشه عالیه. تو چی در نظرته گلم؟؟

تخت و کمد که حتما استفاده میشه. اگه زیر تختش هم کشو داره ممکنه چون هنوز به دنیا نیومده و نی نیه لباس ...

من نمیدونم چون جام بزرگ نیست شوهرم میگه تخت و کمد و کالاسکه بگیر فعلا با یه تخت کنار مادر  ولی خوب از اون طرف نمیدونم کالاسکه چی خوبه  کریر بگیرم یا ساک حمل اطلا هیچی نمیدونم

بیست تیکه نگیر چون توش ناف بند و قنداق و یه سری چیزا دیگه داره که استفاده نمیشه من با اینکه پسرم تابستون دنیا اومد اصلا شرت عینکی پاش نکردم چون بدن بچه تازس و هنوز به دمای بیرون از رحم عادت نداره و روروک ک میگن خوب نیس و تو خیلی از کشورا ممنوع شده یبار نیکان تو روروک چپ شد کریر و کالسکه و لباسای زیر دکمه دار خیلی خوبه سرهمی جورابدار فقط خواستی بگیری سایز صفر نگیر چون بچه بخصوص ماه اول ده سانت میاد رو قدش من سرهمی گرم جورابدار براش گرفتم فقط یکبار پوشید و تمام اگه گهواره میلاد براش میگیری دیگه تخت سه منظوره نگیر چون من تختش هم گهواره ای بود هم نوزاد هم نوجوان هنوز رو تخت خودش نخوابیده چون نرده های سه منظوره ها مثل دومنظوره ها بلند نیس و بچه رد میشه از بالاش تا هشت ماه که تو گهواره کنار تخت خودم میخوابید بعد بلند میشد دیگه گهواره جمع شد کنار تخت خودمون رو زمین میخوابه حتما کریری بگیر که صندلی ماشین هم بشه و از همون اول عادت کنه که رو صندلی خودش بدون مخالفت باشه سایز و جنس لباساشو براساس سن و فصلی که توش هست بگیر مثلا اگه تو زمستون بدنیا میاد سایز صفر و یک رو فقط لباس گرم بگیر تشک بازی حتما بگیر تا وقتی که غلت نمیزنن خیلی خوششون میاد و بازی میکنن دیگه اینکه قشم و اونورا نخری بهتره چون الان دیگه قیمت همه جا یکیه و با هزینه سفر هنوز بیشتر برات در میاد

من نمیدونم چون جام بزرگ نیست شوهرم میگه تخت و کمد و کالاسکه بگیر فعلا با یه تخت کنار مادر  ولی ...

من سرویس کالسکشو دلیجان گرفتم خوب بود فقط میتونی همشو دلیجان نگیری و بفکر ست کردن مارکش نباش کریری حتما بگیر ک صندلی ماشین بشه من ساک حمل و کریر داشتم ودی صندلی ماشین نمیشد هردوش خوبه ولی هر دو باید مواظب بچه باشی یکی شم باشه کارتو راه میندازه کریر درکل بهتره چون ساک حمل تا ی چند ماه خوبه بعد قدش کوتاه میشه برا بچه بازم سوالی بود بپرس