2789
عنوان

تیمارستان

617 بازدید | 20 پست

تاحالا تیمارستان رفتید؟ من ی چیزایی مشکوک شده ام..

اینکه ادم میره تیمارستان بیماری روانیش شدید تر میشه  ادمایی ک توی تیمارستانند فقط بازیچه آزمایشات دکتران... روشون انواع دارو های قوی رو امتحان میکنند شوک الکتریکی میدن بهشون....

مدرس زبان کره ای( کاربری دوم)+ عاشق پیشی💕😺

یه پیج تیمارستان هست تو اینستا خیلی هم وحشتناک شده  خدایی مملکت  ما ، وضع ما مردم از اون بیمارا کمتر نیست رو ما هم دارن انواع اقسام بازی ها رو تست میکنن 😑😑😑 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

عموم رفته بود  توهم داشت وقتی میرفت اونجا خیلی بهتر میشد اونجا مواظبش بودن قرصاش به زور بهش میدادن ولی وقتی خونه بود اینجوری نبود بدتر میشد قرصاشم نمیخورد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه پیج تیمارستان هست تو اینستا خیلی هم وحشتناک شده  خدایی مملکت  ما ، وضع ما مردم از ...

ادرس پیجو بهم میدی؟

عموم رفته بود  توهم داشت وقتی میرفت اونجا خیلی بهتر میشد اونجا مواظبش بودن قرصاش به زور بهش مید ...

شرطی میکننشون... که قرصلرو بخورن..میگن اگ بخوری  میبریمت ی ساعت هواخوری

ادرس پیجو بهم میدی؟

ببخشید فکر کردم میدونی چیه 

اون پیج میاد عکس و فیلم اینایی که تو مجازی همه چیز زندگیشون رو به نمایش میذارن رو میذاره 

خدایی حال مردم انگار خوب نیست همه عقده دیده شدن دارن دست به هر کاری میزنن 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
ببخشید فکر کردم میدونی چیه  اون پیج میاد عکس و فیلم اینایی که تو مجازی همه چیز زندگیشون رو به ...

خب ادرس پیجو بده

نه ندیدم... اینا همه واقعیته.. کافیه ی بار سر ب تیمارستان بزنی

سر زدم عزیزم میدونم 

ولی بعضی وقت ها یه سری داروهای خیلی سنگین میدن واسه همین اینجوری میشن 

چون اگه ندن ممکنه به خودشون یا بقیه اسیب بزنن

البته به خاطر محیطش هم هست خیلی خیلی حس منفی و بدی داره

چیکارشون کنن خوبه ؟ بگذارن بین مردم عادی بمونن تا به خودشون و دیگران صدمه بزنن

شما نگاه یه بازدید کننده رو داری به تیمارستان ، باید برای این مسائل نظر متخصص ها رو پرسید ، افرادی که سال ها درس این کار رو خوندن و با مستندات علمی صحبت میکنن

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
چیکارشون کنن خوبه ؟ بگذارن بین مردم عادی بمونن تا به خودشون و دیگران صدمه بزنن شما نگاه یه بازدید ک ...

تموم اوم متخصص  اینقدر قرص های قوی ب بیمارا میدن دستاشون رو میبندن روی تخت انداختتشون تو ی اتاقی ک فقط تخت داره... این چه رفتاریه؟ ادم با حیونن هم این رفتارا نمیکنه