2789
عنوان

پزشکی

99 بازدید | 14 پست

سلام،من چندمدته سرفه خشک میکنم چندبار هم دکتر رفتم داروهای زیادی بهم دادند ولی فایده نداشته ودوباره اون سرفه باهامه،وقتی سرما میخورم خیلی اذیت میشم کسی هست بهم بگه چیکارکنم

تعداد رای : 3
نظرسنجی
۱
3
100%
۲
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهارتخم دم کن بخور 

من یه حساسیت داشتم کلیه هام دیگه از شدت سرفه درد میگرفت وحشتناک با چهارتخم خوب شد😐

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش

عزیزم منم چندسال این مشکلو داشتم و توی سرماخورزگیهام سرفه بدجور داشتم و کلی قرص و امپول تا خوب میشدم.امسال دیگه هر دارویی خوردم فایده نداشت تا رفتم متخصص ریه و ازم تست گرفت گفت آسم خفیف دارم و دارو داد خوب شدم و یه لیست پرهیزات که باید رعایت کنم.و گفت هر موقع سرماخوردی سریع درمان کن چون ریه های حساسی داری

والا پسرای من هم یه 5 سالی بود که سرفه های ناجور  میزدن همه جور دارویی هم مصرف میکردن اثر نداشت.. وقتی کلا ناامید شدم آخرین چیزی که بهشون دادم شیر الاغ بود که یه چند باری استفاده کردن و خوب شدن

از اون موقع به بعد گوش شیطون کر دیگه سرفه نمیزنن

ممنون‌خانمی حالا منم شیرالاغ رو میخورم شاید واسه منم خوب بود

خواهش میکنم عزیزم

من بعد از کلی دکتر و اسپری و دارو گیاهی و شیمیایی سراغ این گزینه رفتم.. شما شاید سرفه ات با مراجعه به متخصص آسم و آلرژی و استفاده از اسپری برطرف بشه عزیزم

موفق و سلامت باشی

خواهش میکنم عزیزم من بعد از کلی دکتر و اسپری و دارو گیاهی و شیمیایی سراغ این گزینه رفتم.. شما شاید ...

ممنون عزیزم،من دکتررفتم هیچ تاثیری نداشت واسه ام،منم شش ساله درگیرم ان شاءالله حالا شیرالاغ رو میخورم جواب بده بهم راحت بشم