2777
2789
عنوان

ازدواج

166 بازدید | 21 پست

سلام دوستان 

کیا به خاطر مخالفت پدر مادر از عشقشون گذشتن 

حالم خیلی بده 

هیچ کاری از دستم بر نمیاد 😭😭

خانوادم گفتن اگه میخوای ازدواج کنی با شخص موردنظر ، باید قید خانوادمو بزنم😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نكن توروخدا ازدواج نكنين 

منم موقع ازدواجم خانواده ام راضي نبودن با زدن و شكستن گفتم بايد ازدواج كنم و كردم الان شوهرم اينقدر بده كه قهر كرده بودم رفته بودم مامانم اينا ميگفت اين همونيه كه بخاطرش مارو زدي برو زندگيتو كن پس خودت رفتي 

چرا مخالف هستن؟

قبلا یه عقد ناموفق ، کمتر از یه سال داشته 

من و خانوادم نسبتا سطح زندگیمون بالاست 

من فقط یکبار میخوام ببیننش و خود پسر هم خیلی میخواد قبول نمیکنن

قبلا یه عقد ناموفق ، کمتر از یه سال داشته  من و خانوادم نسبتا سطح زندگیمون بالاست  من فق ...

اهان خب بلاخره یه چیزیه که هر خانواده ای ایراد میگیره تو بگو نمیخوام قبول کنید فقط یه بار اجازه بدید بیاد صحبت هاش رو بکنه 

قبلا یه عقد ناموفق ، کمتر از یه سال داشته  من و خانوادم نسبتا سطح زندگیمون بالاست  من فق ...

دقيقا شوهر منم اينطوري بود ٦ماه نامزد بود طلاق داده بود نكن اشتباهه 

چون بعد ازدواج خانواده اش همش تورو با اون مقايسه ميكنن بعدش خيلي سخت ميشه وقتي باهات ميخوابه با خودت ميگي ببين اين با فلاني هم خوابيده بودا 

با گذر زمان كلا ناخود اگاه از شوهرت بدت مياد 

بدي ببينه ميگه ببين قدر فلاني رو ندونستم اون بهتر از تو بود

دقيقا شوهر منم اينطوري بود ٦ماه نامزد بود طلاق داده بود نكن اشتباهه  چون بعد ازدواج خانواده اش ...

من تجربه كردم تو نكن واقعا خيلي سخته نميدونم خيلي سخته رو چجوري بگم كه بفهمي 

اهان خب بلاخره یه چیزیه که هر خانواده ای ایراد میگیره تو بگو نمیخوام قبول کنید فقط یه بار اجازه بدید ...

میگم فقط یک بار ببینیدش بعد هرچی شما بگید 

گفتم من رو حرف شما حرف نمیزنم ولی به خاطر من یه بار ببینیدش 

میگن با دیدن گذشتش که پاک نمیشه

در ضمن خانوادت غرور دارن😔

میگم فقط یک بار ببینیدش بعد هرچی شما بگید  گفتم من رو حرف شما حرف نمیزنم ولی به خاطر من یه بار ...

ای بابا چقدر بد 

خودت ببین بهترین تصمیم واسه ات چیه 

میتونی بدون خانواده ات زندگی کنی بدون توجهشون؟! 

اگه اره باید اینقدر خودت رو قوی کنی که اگه خدایی نکرده اتفاقی افتاد یا طلاق گرفتی بتونی روی پای خودت وایسی