2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زعفرون و لیمو و یه ادویه هم خودم درست کردم هم تو آردش میریزم هم موقع مزه دارکردن که شامله آویشن گلپر پودر سیر زنجبیل و یه کوچولو خییییلی کم دارچین عااااالی میشه

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 

من دیشب برای اولین بار درست کردم،😷پیاز رنده کردم ،یکم ابلیمو و نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه زدم با یخورده پودر آویشن،۴_۵گذاشتم داخل یخچال،اصلا بو نداد،بعد زدم داخل تخم مرغ بعد ارد سوخاری و بعدشم سرخش کردم،خوب بود

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤

من توی ابلیمو سیر زردچوبه پودر تخم گشنیز و ترخون خشک اسیاب و ادویه گراماسولا میزارم ماهی بدبو رو.مثل میش،ماهی

ماهی شیر صافی زبون و... که بو نداره توی هیچی.فقط،سیر و زردجوبه

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

من تو آبلیمو زنجبیل تازه ی رنده شده و سیر رنده شده نمک و فلفل میزارم بعد که مخلوط میکنم همه رو داخل پلاستیک می ریزم گره میزنم و چند باری تا موقع پخت تکون میدم که خوب مواد به خورد همش بره بعد هم موقع سرخ کرد تو آرد سوخاری پودر سیر فلفل سیاه میزنم و ماهی و تو آرد میزنم و سرخ میکنم خیلی خوشمزه میشه همسرم که عجیب دوست داره ولی پسرم یا طمع زنجبیلش کنار نمیاد البته میخوره اما اشتیاقی زیاد نره البته ماهیهایی هم که ما می خریم بیشتر قزل و سالمونه

داخل پیاز ، سیر ، زعفران ، فلفل سیاه ، آبلیمو بخوابونش. بعدم تو آرد و نمک بزن و سرخ کن

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢

اب پیاز،نمک،ابلیموی طبیعی،زعفران غلیظ دم شده،حدود۵،۶ساعت بستگی ب خودت داره

بعد هم داخل آرد،نمک،ادویه و فلفل تند،پودر سیر،میخوابونم و سرخ میکنم همین

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به