زعفرون و لیمو و یه ادویه هم خودم درست کردم هم تو آردش میریزم هم موقع مزه دارکردن که شامله آویشن گلپر پودر سیر زنجبیل و یه کوچولو خییییلی کم دارچین عااااالی میشه
من دیشب برای اولین بار درست کردم،😷پیاز رنده کردم ،یکم ابلیمو و نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه زدم با یخورده پودر آویشن،۴_۵گذاشتم داخل یخچال،اصلا بو نداد،بعد زدم داخل تخم مرغ بعد ارد سوخاری و بعدشم سرخش کردم،خوب بود
بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم سختیهاااا کشیدم الهی نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
من تو آبلیمو زنجبیل تازه ی رنده شده و سیر رنده شده نمک و فلفل میزارم بعد که مخلوط میکنم همه رو داخل پلاستیک می ریزم گره میزنم و چند باری تا موقع پخت تکون میدم که خوب مواد به خورد همش بره بعد هم موقع سرخ کرد تو آرد سوخاری پودر سیر فلفل سیاه میزنم و ماهی و تو آرد میزنم و سرخ میکنم خیلی خوشمزه میشه همسرم که عجیب دوست داره ولی پسرم یا طمع زنجبیلش کنار نمیاد البته میخوره اما اشتیاقی زیاد نره البته ماهیهایی هم که ما می خریم بیشتر قزل و سالمونه