2777
2789
عنوان

بی بی چک.....

173 بازدید | 16 پست

سلام.من دوره هام منظم و ۲۸ روزه هستش.اول ۲،۳ روز لک بینی دارم بعدش پریودم شروع میشه.این ماه ۲۳ و ۲۴ دوره خیلی کم لک دیدم که فکر کردم پریود شدم بعدش دیگه تموم شد و چیزی نبود.روز ۲۶ دوره بی بی چک گذاشتم که بعد یک ربع هاله دیدم.کیا اینجوری بودن و باردار بودن؟

کار خوبه خدا درست کنه.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر میاد که حامله باشی،دستور بی بی چک روش نوشته شده،بعضیها باید بعد از سه دقیقه هاله بندازه و بعد از ده دقیقه دیگه اعتباری نداره،حتی اگه هاله بندازه ولی انشالله که تو باردار باشی،حالا برای اطمینان بزار یه چند روز بگذره دوباره بی بی چک بزار

به نظر میاد که حامله باشی،دستور بی بی چک روش نوشته شده،بعضیها باید بعد از سه دقیقه هاله بندازه و بعد ...

من معمولا زود نمیذارم بی بی چک رو ولی چون ۱،۲ روز لک دیدم و کلا قطع شد و بی سابقه بوده برام شک کردم.بازم ممنون عزیزم

کار خوبه خدا درست کنه.....
من معمولا زود نمیذارم بی بی چک رو ولی چون ۱،۲ روز لک دیدم و کلا قطع شد و بی سابقه بوده برام شک کردم. ...

شاید لک لانه گزینی بوده.... واینکه هاله کم رنگ شده به خاطر اینه که الان مقدار بتا پایین هست،انشالله که بارداری عزیزم،