2777
2789
عنوان

لرزش چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5171 بازدید | 41 پست
بهش توجه نکن  فقط وقتی خیره میشی پیش میاد؟

بله عزیزم‌ اگه به چیز خیلی کوچولو خیره بشم یا اگه یه متن ریزو تند تند بخونم فقط با چشم

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز
بله عزیزم‌ اگه به چیز خیلی کوچولو خیره بشم یا اگه یه متن ریزو تند تند بخونم فقط با چشم

فقط با بی توجهی حل میشه

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ندارم،اصلا مشکلی نداشتم الان نگاه میکنم احساس میکنم چشمم مثل سرم تپش داره می لرزه البته ریز

شما چشمتون میلرزید یا یه حالت رفت و برگشت افقی داشت ؟

رفت و برگشت در حد صدم ثانیه 

عزیزم شما خوب شدی ؟ شمام حس میکردی انگار یه صدم ثانیه یه حرکت رفت و برگشت سریع توی چشمتون هست ؟

بله گلم خوب شد حس میکردم مردمکم چپ و راست میره

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
بله گلم خوب شد حس میکردم مردمکم چپ و راست میره

خواهر منم همینطوری بود

چند روز خیلی شدید شده بود الان خیلی کمتر شده

توی مطالعه ی گوشی یا وقتی چیزی و به چشمش نزدیک کنه این اتفاق میفته براش

شما چند وقت طول کشید تا کامل خوب شدین ؟

البته خواهرم چشماش آستیگماتم هست

شما دکترم رفتین ؟ 

خواهر منم همینطوری بود چند روز خیلی شدید شده بود الان خیلی کمتر شده توی مطالعه ی گوشی یا وقتی چیزی ...

چند،روز کشید نه دکتر نرفتم انشالله خوب میشه شاید از اعصابه

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
چند،روز کشید نه دکتر نرفتم انشالله خوب میشه شاید از اعصابه

استرس که به خاطر درساش زیاد داره

همش هم به خاطر کلاساش آنلاینه مجبوره سرش تو گوشی باشه 

گوشی هم بدترش میکنه

البته الان خیلی کمتر شده ولی کاملا خوب نشده هنوز 

استرس که به خاطر درساش زیاد داره همش هم به خاطر کلاساش آنلاینه مجبوره سرش تو گوشی باشه  گوشی ...

خوب میشه نگران نباشید