نه دکتر نرفتم،ولی یه مدت قبلش شیاف پروژسترون استفاده کردم که فک نکنم از اون باشه بیشتر از اعصابه
سلام اون موقع ک لرزش در دیدنتون داشتید پرش پلک نداشتین؟
من پرش پلک دارم و تو میدان دیدم لرزش دارم
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
سلام نه عزیزم نداشتم اینا همش از استرسه پرش چشم هم ازاسترسه و اعصاب هست طبیعیه
حالا خوب شدید؟
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
سلام من بعدسزارین تودیدم لرزش هست توگلهای فرش ودیوارشمامشکلتون حل شد
دقیقا دقیقا ن حل نشده منم اینطورم دکتر بهتون نگفت چرا؟
نگران شدم من متفورمین میخورم برای اقدام و این سری آمپول پروژسترون زدم ممکن اثر دارو ها باشه ؟ شما د ...
سلام مشکلتون حل شد ؟ الان من ۴ ماهه درگیرم
وقتی خیره میشم ب جایی یا از خواب بیدار میشم میدان دیدم میلرزه یا مواجه