2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیاف ماریانا از گیاهی به نام مازو درست میشه تاثیر زیادی روی عفوت نداشته تا حالا مشاهدات عینی رو میگم چون خودم عطاری دارم اما برای تنگ کردن واژن خوبه شما عفونت دارید؟

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
شیاف ماریانا از گیاهی به نام مازو درست میشه تاثیر زیادی روی عفوت نداشته تا حالا مشاهدات عینی رو میگم ...

بله عفونت و کیست دارم. برا قبل بارداری مشکلی پیش میاد؟

میشه برای پسردارشدنم ی صلوات بفرستید 
بله عفونت و کیست دارم. برا قبل بارداری مشکلی پیش میاد؟

عفونت و کیست خودشون هرکدوم به تنهایی مشکلات زیادی درست میکنن حالا اگه با هم باشن هم دیگه بیشتر،برای عفونتت هر روز آب جوشیده و خنک به اندازه دو لیتر در یک ظرف بسیار تمیز بریز توش دو لیوان جوشانده ی تخم و برگ شنبلیله بریز به اضافه جوش شیرین بعد به مدت نیمساعت بشین توش هر روز تا یک هفته، عنبر نسا دود بده توی واژنت،و یک دارویی هست به نام نخود زنان که عالی هستش شبیه نباته زاج سفیدم بهش میگن اونم باید بذاری توی واژنت که دستورش اینه روز اول یک تیکه ی به اندازه نصف بند انگشت از نخود زنان یا زاج سفید رو به روغن زیتون آغشته میکنی و با یک اپلیکاتور که استریل هم هستن و توی همه داروخونه ها پیدا میشه تا انتهای واژنت میفرسنی داخل روز دوم باز با همون اپلیکاتور پُرش عسل میکنی میفرستی داخل ردز سوم نخود رو با همینجوری روز چهارم عسل روز پنجم نخود روز ششم عسل یعنی یک روز درمیان نخود و عسل هرکدوم سه بار برای همیشه از شر عفونت و کیست خلاص میشی اصلا کیست ها رو که دفع میکنه رو میبینی گاهی

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
عفونت و کیست خودشون هرکدوم به تنهایی مشکلات زیادی درست میکنن حالا اگه با هم باشن هم دیگه بیشتر،برای ...

مرسی عزیزدلم ی دنیا ممنون

عفونت و کیست خودشون هرکدوم به تنهایی مشکلات زیادی درست میکنن حالا اگه با هم باشن هم دیگه بیشتر،برای ...

سلام.

برا دختر چهار ساله ای که سابقه عفونت ادراری داره و همه آزمایشارو انجام داده و سالمه چی خوبه

سلام بچه ها شما شیاف ماریانا استفاده کردین باردار شدین؟من دو هفته پیش استفاده کردم هفته پیش لکه داشتم الان هم پری هستم دیروز هم دو تکه دفع شد نمیدونم حنین بود یا کیست 

سلام بچه ها شما شیاف ماریانا استفاده کردین باردار شدین؟من دو هفته پیش استفاده کردم هفته پیش لکه داشت ...

استفاده کردم باردارم نشدم کیستم دارم با عفونت و تنبلی