2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهریت چقدره ، من الان نزدیک 15 روزه اقدام کردم و میخام حضانت بچمو بگیرم

آخي عزيزم بميرم با بچه سخته من ١١٤ همشو ميخوام بهم گفت ي مقدار كم بگير طلاقت بدم ولي نميگذرم ازش

خدا هست و خدا هست و خدا هست.....🙏🏻💔
دلیل طلاقت چیه من اختلاف سنی زیاد و دست بزن و فحاشی بوده کلا همو درک نمی کردیم

من يك كلام بهت ميگم شوهر من و خانوادش شيطان رو درس ميدن ادمهايي با ظاهر عالي و باطن خراب خدا خيلي گوشي داد دستم كه اينو هي نبخشم من احمق بودم

بچه ها چقد طلاق زیاد شده من خودمم میخوام واسه طلاق اقدام کنم اسی چقد تا حالا هزینه کردی ؟؟؟وکیل گرفت ...

من دو بار خواستم جداشم دوبار وكيل گرفتم و خَر شدم باز اشتي كردم حدود ده دوازده ميليون الكي رفت الان فقط ميخام برا مهر اقدام كنم و وكيل نگيرم

من يك كلام بهت ميگم شوهر من و خانوادش شيطان رو درس ميدن ادمهايي با ظاهر عالي و باطن خراب خدا خيلي گو ...

منم چند بار رفتیم برای طلاق هر بار بخاطر بچه کوتاه اومدم ولی بعدش وضعم بدتر شد ولی این بار دیگه گفتم مرگ یه بار شیون هم یه بار بره به درک