2777
2789
عنوان

جامعه زن ستیز

509 بازدید | 14 پست

همه مرد ها ایرانی زن ستیز هستن چند روزی هست یکی از همکارا شوهرم خانمی هست گذاشتنش رئیس ، شوهرم همش نق میزنه خدا مرگ ما رو بده که یک خانمی شده رئیس بهش میگه عقده ریاست داره حالا شوهر من از اون دست مردهایی هست خیلییی به من که همسرشم یا مادرش احترام میزاره حقوق زن واسش مهمه ولی از روزی که خانمی شده رئیسشون همش میاد بدش میگه فکر نمی کردم شوهرمم جز مردهای زن ستیز باشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آقا من خودم از طرفداران حقوق زن و مرد هستم ولی واقعا بعضی خانوما در سمت های مدیریتی جوگیر میشن!ایشالله که ایشون اینجوری نیست 

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

چون جامعه مدام بهشون القا کرده مرد جنس برتره و هیچ جا نباید از زن پیروی کنه. بدبختانه بعضی از زنها هم به همچین مزخرفاتی اعتقاد دارن .

دانلود نمونه سوالات استخدامی و پروژه های دانشجویی و ....  http://file-marketing.blog.ir

شوهرمن باهمه زنا خوبهوفقط بامن درجنگ وستیزه 

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞

همسر شما تنها یک نفره همه‌ی  مردها حساب نمیشه نمیگم باقی مردها اینطور نیستن اما همه هم اینطور نیستن 

کاش مردهایی با طرز فکر همسر شما یاد بگیرن یه جاهایی خانم از آقا بالاتر میشه و این چیز عجیبی نیست حتما لیاقتش رو داشته

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
آقا من خودم از طرفداران حقوق زن و مرد هستم ولی واقعا بعضی خانوما در سمت های مدیریتی جوگیر میشن! ...

خانوما جو‌گسر نمیشن‌فقط چون  منظم تر و قانون مند تر هستن اینجور به نظر میاد .... چیزی که تو اداره ها مملکت ما اصلا تعریف نشده 

شوهرت احتمالا حسودیش میشه و برای خالی کردن حس حسادتش به این روش عمل میکنه وگرنه مطمعن باش باز اگر یه مرد رییس میشد مثلا میگفت کچله کوره درازه کوتاهه یا هرچی

فکر کنم خارج  هم همینطوره منظورم کشورای پیشرفته است

داشتم زندگینامه جووانی کاتلین رولینگ نویسنده ی هری پاتر رو میخوندم 

نوشته بود نامم رو به اختصار جی.کی.رولینگ نوشتم  رو کتاب چون اگه کسی میفهمید زن هستم کتابمو نمیخوندن

خانوما جو‌گسر نمیشن‌فقط چون  منظم تر و قانون مند تر هستن اینجور به نظر میاد .... چیزی که تو ادا ...

دقیقا!مدیر خوب باید بدونه کجا انعطاف نشون بده کجا سخت گیری ضروریه و کجا لازم نیست!فقط مشکل در ادارات نیست در دانشگاهم میبینیم با اساتید مرد راحت تر کنار میان!یا حتی تو فضای مجازی هم تو سایت هایی که ادمین ها زن هستن اختلاف و درگیری با کاربرا بیشتره!نمیدونم چرا 

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
آقا من خودم از طرفداران حقوق زن و مرد هستم ولی واقعا بعضی خانوما در سمت های مدیریتی جوگیر میشن! ...

منم هر وقت تاکسی سوار شدم که خانم راننده بود  دوبرابره مردها ازم کرایه گرفت نمیدونم دلیلشو