2821
2789
عنوان

نظرسنجییی👌🏽😥

115 بازدید | 21 پست

سلام 

ی مرور میکنییم😅

سر بیماری بچم خانواده همسر گفتن طب سنتی من گفتم متخصص .توسط مادر شوهر بلاک شدم

و ۱۰ روز خونه نشستم هیشکی عیادت فرزندم نیومد

و خودم و همسرم رفتیم خونشون و جواب سلام من و ندادن و بی محلی کردن ولی برای همسرم چای اوردن و...

اومدیم خونه

از اون روز ۵ هفته شاید گذشته دیگ نرفتم اما همسرم و بچم میرن

۱.بنظرتون برا زایمانم میان؟منظورم عیادت نوزاد

۲.اگ اومدن من چ کنم ؟

هرچه کنیم ب خود کنیم.اسرا ۷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا براشوهرت چای آوردن براتو نیاوردن😐

چقد احمق و عقده ای

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

یک مادر شاد باش. ذهنتو با این چیزا درگیر نکن. انگار نه انگار که اتفاقی افتاده اومدن با روی خوش استقبال کن که از بی محلیشون شرمنده بشن. اگه بازم بیخیال بودن بازم اهمیت نده با بچه ات خوش باش خودتی و خودت و بچه ات و همسرت ازینا لذت ببر

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
بنظرتون خودم و بزنم. ب خواب  یا جواب سلام ندم مث خودشون

اصلا مگه تو دور از جونت از آدمیت دوری ک مهمون بی محلی کنی اونا بیشعورن تو چی؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
واقعا براشوهرت چای آوردن براتو نیاوردن😐 چقد احمق و عقده ای

۳ تا اوردن گفون بخور پسرم و ب پدرشوهرم هم تعارف کرد محل من ندادن منم نخوردم

یک مادر شاد باش. ذهنتو با این چیزا درگیر نکن. انگار نه انگار که اتفاقی افتاده اومدن با روی خوش استقب ...

دمت گرم‌.الان از وقتی نمیرم خیلی شادم چون دلیل ناراحتی ندارم دیگ

فقط کمی استرس دارم اومدن اگ سنگین باشم همسرم ناراحت نشه

الان نزدیک ۲ ماهه از بچه تو شکم ی حالی نپرسیدن 

بعد خیلی رو دارن اگ بیان

هروقت هم اس میده ب شوهرم 

اسم من و بچه تو شکم و نمیارن

بنظرتون خودم و بزنم. ب خواب  یا جواب سلام ندم مث خودشون

ن دیکه خیلی زشته....مقابله ب مثل نکن تو شخصیت بالای خودتو نشون بده اونا شخصیت خودشونو....باهاشون احوالپرسی کن معمولی باش اونقدا گرم نباش اما بهونه هم دستشون نده

ن دیکه خیلی زشته....مقابله ب مثل نکن تو شخصیت بالای خودتو نشون بده اونا شخصیت خودشونو....باهاشون احو ...

بار اول نیس چند بار دیگ سلامم و جواب ندادن و رفتم کم کم خوب شدن

اما این سری ب شوهرم گفتم دیگ نمیام حوصله ندارم

دمت گرم‌.الان از وقتی نمیرم خیلی شادم چون دلیل ناراحتی ندارم دیگ فقط کمی استرس دارم اومدن اگ سنگین ...

اهمیت نده به کارشون . اینکه میگم با روی خوش استقبال کن فقط به خاطر احترام به همسرته که ناراحتی جدیدی پیش نیاد. وگرنه اونا خوشحالی و ناراحتیشون نباید برات مهم باشه.

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز