سلام .راستش مامانی عزیز من دچار وسواس فکری شدم از وقتی فهمیدم حرکات نوزاد تو خواب ممکنه تشنج باشه .الان پسر من ۴ ماهشه و وقتی میخوابه دستاشو مدام تکون میده میاره سمت صورتش و پاهاشو میکوبه رو تشک .میخواستم ببینم بچه های شما چه حرکاتی میکنن تو خواب
آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗
دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است❤
نوزاد ک بود ی بند دستش تو صورتش بود حتی موقع شیر خوردن تو خواب پاهاشو محکم میزد ب تشک . یا شکمشو میاورد بالا . همه میگفتن نشونه رفلاکسه . اما بردم سونوگرافی کرد گفت رفلاکس ندارهنداره فقط نفخ داره. الانم بزرگتر شده بازم دست ب صورتو داره ولی تو خواب از این ور اتاق میره اون ور اتاق . دستاشو تکون میده . یکارایی میکنه شب تا صبح منم همینجوری بالاسرش نشستم روش پتو میندازم