2777
2789

سلام دوستان. اولین باره میخوام گردن گوسفند بپزم. بهم یه دستور خوشمزه میگید؟؟

بعد هم با شوید پلو خوب میشه؟یا سبزی پلو بزارم؟یا پلو کشمش

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

چلو گوشتش کن

(دستور چلو گوشت پسران کریم رو سرچ کن ) معرکه است

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چلو گوشتش کن  (دستور چلو گوشت پسران کریم رو سرچ کن ) معرکه است

من برگ بو ندارم. خیلی مهمه؟؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

نه اصلش پیاز و فلفل زردچوبه بقیش هرچی تنوع ادویه  بیشتر باشه خب خوشمزه تر میشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

چلوگوشت به سبک پسران کریم* 

پیازو سرخ کنین طلایی که شد گوشت رو بچین روش.قابلمه به اندازه ای باشه ک کفش کامل پر بشه.زیاد بزرگ نباشه. به اندازه پیاز سرخ شده پیاز خام خورد کنید بریزین رو گوشت رو پیازه فلفل و ادویه و دارچین بریزین همه چی غیر از نمک دوتا حبه سیر هم بنداز تو قابلمه درش رو ببند زیرشو خیلی کم کنین مثل دم کردن برنج.تا1 ساعت و نیم اصلا درشو برندارین بعد درو بردارین نمک زعفران وکره دو تا سه لیوان آب بریز بعد هر نیم ساعت یه بار سرش بزن یه تکونش بده تا وقتی ک گوشت نرم بشه

بچه ها خیلی خوشمزه نشده غذام. چیکارش کنم به نظرتون

به روش پسران کریم درستکردی؟

تقریبا همین که اینجا نوشته شد. بهش رب اضافه کردم بهتر شد. فکر کنم پیازم خیلی زیاد بود.