2777
2789
عنوان

۳۵ هفته ها بیاین

156 بازدید | 26 پست

از علایمتون بگین.

من استخون روی اون ناحیه و کشاله رونم به شدت درد می‌کنه مخصوصا موقع پهلو به پهلو شدن.زیر شکمم احساس سنگینی دارم طبیعیه یا نه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون ترسیدم نکنه علائم زایمان زودرس باشه

اتفاقا دیشب منم پیش دکترم بود دست بالای وازنم گداشت گفت سر بچه نزدیکه استخونه آخه منم علایمای شما رو دارم ۳۵ هفتمه بهم گفت سعی کن زیا. فعالیت نداشته باشی فقط استراحت کن این ده روز رو بعد از اون فعالیتاتو شروع کن چون بچه ی اولم تو ۳۸ هفته به دنیا اومد میگه امکان داره اینسری زایمانت زودتر از ۳۸ هفته باشه

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
اتفاقا دیشب منم پیش دکترم بود دست بالای وازنم گداشت گفت سر بچه نزدیکه استخونه آخه منم علایمای شما رو ...

تاریخمون دقیق مثل همه

میشه بگی آخرین پریودم چندم بوده؟

طبیعی یا سز؟

۳۸ هفته که خوبه نه؟

آره خوبه گفت از ۳۷ هفته به بعد بچه کامل میرسه فقط خدا کنه این ده روز رو بمونه زود دنیا نیاد که ممکنه بره دستگاه

تاریخمون دقیق مثل همه میشه بگی آخرین پریودم چندم بوده؟ طبیعی یا سز؟

آره عزیزم 🤗🤗🤗🤗آخرین پریودیم ۸ بهمن بود که طبیعی هستم شما چی؟

آره خوبه گفت از ۳۷ هفته به بعد بچه کامل میرسه فقط خدا کنه این ده روز رو بمونه زود دنیا نیاد که ممکنه ...

انشالله

منم خیلی استرس دارم حقیقتش من خونریزی افتادم یه هفته پیش ولی قطع شد زود بعد رفتم سونو دوبار همه چی عالی بود ولی واسم دو تا آمپول پرولوتون نوشت ولی تصمیم گرفتم نزنم آخه از الان به بعد بچه تقریبا کامله شنیدم امپولا زایمان رو سخت می‌کنه واسه همین استراحتمو خیلی زیاد کردم

آره عزیزم 🤗🤗🤗🤗آخرین پریودیم ۸ بهمن بود که طبیعی هستم شما چی؟

من ۳۰ دی بود تاریخ سونو و پریودم چند روزی فرق داشت از اول.منم فعلا طبیعی گفت ۳۷ هفته معاینه لگن میکنم اون موقع قطعی میگم

انشالله منم خیلی استرس دارم حقیقتش من خونریزی افتادم یه هفته پیش ولی قطع شد زود بعد رفتم سونو دوبار ...

آره منم شنیدم اون آمپولا زایمانو سخت میکنه پس حسابی مراقب باش عزیزم خواهر من تو همین هفته ها بود بچش به دنیا اومد درسته دستگاه نرفت ولی پوستشو کند نمیتونست خوب شیر بخوره دهنش زود خسته میشد زردی گرفته بود تا یه هفته بیمارستان بستری شد تا یکماه هم مدام میبردنش غربالگری