2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دارم طلاق میگیرم این وسط کلی بهم بی حرمتی کرده بعدش میاد میگه دوسم داره چیکا کنم. همش میاد منو هوایی ...

دقیقا مثل من.اخ ک ادم. دیوونه میشه،من که بیست روزه طلاق گرفتم. دیگه

يه صلوات واسه عاقبت بخیر شدنم ميفرستين،ممنونم.
دقیقا مثل من.اخ ک ادم. دیوونه میشه،من که بیست روزه طلاق گرفتم. دیگه

طلاق سخته درکت میکنم. کاش عین یه مرد بیاد بگه نمیخوامت. همش فضیه شل کن سفت کن شده. دیوونم کرده. اصلا طلاقم نمیده

طلاق سخته درکت میکنم. کاش عین یه مرد بیاد بگه نمیخوامت. همش فضیه شل کن سفت کن شده. دیوونم کرده. اصلا ...

دقیقا مثل من واسه همین الان عین دیوونه ها فک میکنم دوستم داشته البته که داشت سرغرورش زندگیمونو باختیم،ولی الان حال خوبی ندارم چون یاد ابراز محبت کردناش میفتم.

و فک میکردم تهش طلاق نمیده،اما داد و من شوکه شدم، اطرافیانم هیچکس باور نمیکرد شوهر من بااونهمه ادعا طلاق بده تهش.

انشالله که به بهترین شکل ممکن درست بشه مشکلتون،طلاق واقعا سخته بخصوص سرمسایل بیخودی مثه منوشما.دل ادم بیشتر میسوزه .

دقیقا مثل من واسه همین الان عین دیوونه ها فک میکنم دوستم داشته البته که داشت سرغرورش زندگیمونو باختی ...

اگه ذوستمون داشتن این حال و روزمون نبود. برا منم خیلی مغروره. ولی بالاخره ماهم خدایی داریم

در حین طلاق شوهرت اصلا پیگیرت نشد؟

چرابابا،تو مشاوره ها همش بهم نزدیک میشد تا منو خر کرد بالاخره،مثه دوستا باهم یواشکی رابطه داشتیم و خودشو تو خرج کردنو راضی نگه داشتن من تو همه چیز خفه میکرد،گفتم شاید درست بشه،این احرین راهم برم، اما نشد اخه تو زمینه های اصلی که باید کوتاه میومدو درست میشد نشد که نشد، ولی حتی یکبارم نیومد خونه بابام دنبالم،همش میگفت من تورو ازخودت میخام نه بقیه،همونطوری ک رفتی برگرد،ازبس مغرور بود

اگه ذوستمون داشتن این حال و روزمون نبود. برا منم خیلی مغروره. ولی بالاخره ماهم خدایی داریم

مامانمم همینو میگه،ولی من میدونم دوستم داشت فقط غرور کاذبو وسواس فکریش بیچاره مون کرد.

امیدوارم هدا صبر بهم بده اخه حالم خیلی بده چون هنوز دوستش دارم،دلم میخاد یکی ازخواب بیدارم کنه

چرابابا،تو مشاوره ها همش بهم نزدیک میشد تا منو خر کرد بالاخره،مثه دوستا باهم یواشکی رابطه داشتیم و خ ...

مثل شوهر من. میخواد بدون امتیاز برگردم و به بقیه بگه خودش رفت و خودشم برگشت