2777
2789
عنوان

دندان

250 بازدید | 14 پست

دخترم 5 ماهشه همش لثه ش میخواره انگار همش میخواد یه چیزی بکنه دهنش نمیدونم طور آرومش کنم جدیدا شبا با گریه بیدار میشه شیرم نمیخوره فقط گریه میکنه به نظرتون طور آرومش کنم؟

دستتو ب روغن بنفشه یا زیتون چرب کن و لثه اش رو ماساژ بده

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنش کمه مشگل نداره روغنو بخوره؟

کل انگشتت ی قطره میشه 

نمیخوره ک

فقط ماساژ میدی

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

عزیزم به نظرم بهتره به دکتر مراجعه کنی من که پسر خواهرمو بردمیش دکتر میرزایی تو شهران واقعا دکتر خوب و مهربونیه کارای زیباییشم عالیه حرف نداره سر خود کاری نکن عزیزم برو دکتر ببین نظرش چیه  می خوای شماره دکتر برات بزارم 44339673 

من دندون های جلوم روی هم بود باید ارتودنسی میکردم خیلی بابت دکترم نگران بودم رفتم کلینیک کاخ واقعا راضی بودم از دکترم خیلی خوش برخورد و محیط کلینیک هم خیلی عالی بود پیشنهاد میکنم برای ارتودنستی و دیگر خدمات زیبایی برید حتما
ادرسشون هم امامت 22 عه رو به روی پارک ملت  تلفنشون هم میزارم :تلفن:36028800