2777
2789
عنوان

دعای مجرب

122 بازدید | 12 پست

بچه ها سلام....

خیلی دلم گرفته ...

خیلی اذیتم از بیکاری...

بی انگیزه شدم....

نمیدونم چیکار کنم حتی نمازمم نمیخونم....

میشه کمکم کنید...

بگید چیکار کنم که حداقل نماز بخونم به خدا نزدیک بشم....دعا بخونم برای چیزی که بخوام...

از خدا بخوامش....

خیلی ناامیدم....

بیایید بگید چیکار کنم و از کجا شروع کنم....

نماز صبح خیلی ب ادم ارامش میده مخصوصا بدش قران یا زیارت عاشورا بخونی 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

منم ادعایی ندارم ک نمازم صحیحه ولی از این بابت ک تارک صلاه نیستم خیلی خوشحالم تارک الصلاه هیچوقت بخشیده نمیشه اون دنیا..دنیای بدی شده هیچکس دیگ حتی ب خدا هم اعتقاد نداره تازه میگن ک اونایی ک نماز میخونن و خدا و پیغمبرو قبول دارن اوملن دور از جون همه..دیروز رفته بودم ی مرکز منشیش خانمی بود ک ب صلاح حجاب خوبی نداشت اونایی رو ک عین خودش بودنو خیلی تحویل میگیرفت ولی با من خیلی بد برخورد میکرد ادمدم بهش بگم دوباره گفتم ولش کن 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ادعایی ندارم ک نمازم صحیحه ولی از این بابت ک تارک صلاه نیستم خیلی خوشحالم تارک الصلاه هیچوقت بخش ...

من اصلا بدحجاب نیستم...اعتقاد دارم و خدا پیغمبرو قبول دارم اما نمیدونم چم شده....من قبلنا اصلا اینجوری نبودم....ناامید شدم...دنبال کارم و نیس.... انگار با خدا قهرم گرفته....میدونم بچه گانست ولی چ کنم ک دست خودم نیس.....

من اصلا بدحجاب نیستم...اعتقاد دارم و خدا پیغمبرو قبول دارم اما نمیدونم چم شده....من قبلنا اصلا اینجو ...

از فردا صبح عزمتو جزم کن خدا هم مطمئن باش کمکت میکنه..منم نماز صبح نمیتونستم بلند شم ولی وقتی از ته دل ازش خواستم شاید بخندی ولی بیدارم میکرد انگار از خواب سیر میشدم و بلند میشم نماز میخونم..قران بخون حتی روزی دو تا ایه باور کن بخدا کم کم نزدیک میشی..خدا رو شکر هنوز ی کور سوی امید تو دلت هست 

از فردا صبح عزمتو جزم کن خدا هم مطمئن باش کمکت میکنه..منم نماز صبح نمیتونستم بلند شم ولی وقتی از ته ...

انشالله ک بتونم از فردا شروع میکنم....باور کن خیلی خجالت میکشم نماز نمیخونم و خیلی معذبم ...

انشالله ک بتونم از فردا شروع میکنم....باور کن خیلی خجالت میکشم نماز نمیخونم و خیلی معذبم ...

چند روز پشت سر هم بخون عادت میکنی سعی کن از رو اجبار نخونی ب معنی نماز دقت کن انگار ک‌ خدارو میبینی‌ شکن نکن آروم‌میشی

چند روز پشت سر هم بخون عادت میکنی سعی کن از رو اجبار نخونی ب معنی نماز دقت کن انگار ک‌ خدارو میبینی‌ ...

امیدوارم....

همین کارو میکنم ...

مرسی عزیزم با همین حرفاتم اروم شدم....

من واقعا از اول ازدواجم دست خدارو تو زندگیم حس کردم بخاطر همین کسی ک وجودشو نفی میکنه خیلی ناراحت میشم ناراحت ترم میشم ک نمیتونم دفاع کنم خیلی عاشق خدام امیدوارم از تمام گناهام بگذره من ک ب وجودش ایمان دارم..شما هم شک نکن و ایمانتو از دست نده همین نماز باعث میشه بخدا نزدیک بشی خداروهم شکر کن ک ب این فکر افتادی ک برگردی سمت نماز 

من واقعا از اول ازدواجم دست خدارو تو زندگیم حس کردم بخاطر همین کسی ک وجودشو نفی میکنه خیلی ناراحت می ...

مرسی عزیزم از همدلی و حرفای قشنگت......

انشاالله که بتونم....

ممنون از وقتی که برام گذاشتی دوست مهربونم‌‌..

مرسی عزیزم از همدلی و حرفای قشنگت...... انشاالله که بتونم.... ممنون از وقتی که برام گذاشتی دوست مه ...

قربونت برم موفق باشی منم دعا کن خداهم گل پسرتو نگه داره 😗😗

این ناامیدی و خجالت از خداوند ترفند شیطانه

که بنده رو از رحمت خدا ناامید کنه بنده ی گناهنکار از اینکه رو بیاره به خدا خجالتش بشه...

عزیزم خدای ما خیلی مهربون تر و بزرگتر از این حرفاست... ما بنده ها وسعت فکرمون محدوده. خدارو که نباید محدود کنیم❤

از کجا شروع کنی؟

از راز و نیاز و درددل با خدا

بگو خدایا خودت کمکم کن بهت نزدیک شم.. منم یمدت اینطوری بودم حدود 2سال فاصله گرفتم خدا منو ببخشه😔 

قرآن خوندن و ذکر گفتن خیلی بهت کمک میکنه. قران رو با معنی بخون خیلی به دلت میشینه حتی شده روزی یه حزب که حدود4_5 صفحه بیشتر نیست اما حتما با معنیش بخون...

صلوات زیاد بفرست و ذکرای خوب دیگه...

نماز اول وقت انرژی و انگیزه بیشتری داره. موقع اذان تلوزیونو روشن کن و وضو بگیر و بایست به نماز... میشه برات یه عادت یه حس خوب که هیچوقت نمیتونی ترکش کنی لحظه شماری میکنی تا اذان بشه و نماز بخونی و با خدای خودت خلوت کنی😍