2777
2789
عنوان

میرم باشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 2246 بازدید | 23 پست
منظورتون این هست که عضله بیاره بازوتون؟

ببینید بالا تنه من درشته ولی بازوهام خیلی لاغره یمدت دمبل زدم خوب بود ولی پر نمیشه

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
اره بابا من هر موقع ک دوباره ورزشو شروع میکنم قشنگ تا انگشتای پام درد میگیره ها شکم پهلو ک چیزی نیس ...

اگر وزن یه نفری ک میره باشگاه به ایده  آلش برسه. و دیگه بعد ار چند ماه نره دوباره بازگشت داره؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

قرص جوشان ویتامین سی یا منیزیم؟

قرص جوشانی که املاح معدنی توش داشته باشه داروخانه بگیدخودش میدون یاپودر منیزیوم که این بهتره از قرص منم خیلی‌ بدن درد داشتم مربیم گفتم اینو بخورم واقعا تاثیر داشت چون املاح معدنی بدنمون کم هست بیش از اندازه بدن درد میگیریم مثل منیزیوم و منگنز و اینا 

زندگی زیباست ...
ببینید بالا تنه من درشته ولی بازوهام خیلی لاغره یمدت دمبل زدم خوب بود ولی پر نمیشه

ببینید شما کقتی ک ورزش می کنید(روی هر اندام)سه تا حالت ممکنه براش پیش بیاد

۱.چربی اندام آب میشه و درنتیجه اندام لاغرتر به نظر میاد

۲.عضلات اون اندام سفت می شن

۳.عضله بزرگ می شه ک حجم اندامو افزایش میده

شما اگر هدفتون افزایش حجم بازو هست یه نقدار کارتون پیچیده ست چون باید وزن و ست و تکرار هر ست رو مربی براتون حساب کنه. ورزشهای پرورش بازو به شدت متنوعن اگر دوس داشتین بعدن چند مدلشونو خدمتتون عرض میکنم.

اما یک نکته ای وجود داره و اون اینه که خانمها کلن روی بزرگ کردن عضله بهتر هست که چندان تمرکز نکنن. دلیلشم اینه که عامل عضله ساز تستوسترونه که بدن خانم ها مقدار خیلی کمی از اون رو داره. اگر شما با تمرین کردن بازوتون رو سفت بکنید، برجستگی عضله بیشتر به چشم میاد و بازوتونو پر تر نشون میده

تصمیم من برای حضورم در نی نی سایت و اینکه به چه میزان فعالیت کنم یا نکنم تصمیمی کاملن شخصی هست. من اگر در تاپیک های شما حضور پیدا می کنم به این دلیل هست که وقتی کاربری در تبادل نظر تاپیک درج می کنه درحقیقت درجستجوی عقید دیگران درباره مسئله یا مشکلشه. پست گذاشتن بنده هم در تاپیک های شما هم به هیچ وجه به این معنا نیست که تصور می کنم عقاید من وحی منزله. خیر، من تنها و تنها عقیده م رو بیان می کنم. اگر به هر دلیل تمایل ندارید در تاپیکتون حضور پیدا کنم می تونید این موضوع رو صراحتن بیان کنید. اما هرگز و هرگز تلاش نکنید من رو به خاطر حضورم در اینجا مود اهانت قرار بدید. این ار علاوه براینکه رفتار غیراخلاقی بسیار زننده ای هست، مفید به فایده هم نیست. من به خاطر خوشایند اعضا در اینجا عضو نشدم که به خاطر نارضایتی شون بخوام از اینجا برم. نی نی سایت یک سرگرمی و وقت گذرونی برای من هست و انتخاب اینکه سرگرمی من چی باید باشه هرگز برعهده شما نیست. اگر درباره حضور آقایان در اینجا سوال یا شبهه ای دارید می تونید به این تاپیک مراجعه کنید:                                                                                      b2n.ir/589626        
اگر وزن یه نفری ک میره باشگاه به ایده  آلش برسه. و دیگه بعد ار چند ماه نره دوباره بازگشت داره؟

بله بازگشت داره 

البته بازگشتش دیرتره نسبت به لاغر شدن با رژیم

مگر اینکه وختی کم کردی متناسب با وزن و فعالیتت رژیم غذاییتو تغییر بدی ک دیگه کالری اضافه بدنت دریافت نکنه ک به چربی تبدیل شه یعنی هر چقدر دریافت میکنی همونقدرم بسوزونی

ببینید شما کقتی ک ورزش می کنید(روی هر اندام)سه تا حالت ممکنه براش پیش بیاد ۱.چربی اندام آب میشه و د ...

ورزش که خونگی حرکاتو انجام میدم با چندتا دمبل ودستگاه چند کاره و درازونشست و...

باشگاه نمیرم که تاثیر بیشتر و بهتری ببینم 

قدم۱۵۹ وزنم۴۸کیلوئه جز دسته ایم که خیلی سخت وزن اضافه میکنم چندساله حتی نیم کیلو تغییر نداشتم 

تغییری که به چشم میاد پر شدن صورت وپایین تنه اس 

مشکلم فقط بازوست 

مهم نیس حجیم بشه یا عضله ای میخوام یکم پر بشه که لباس تو تن بشینه سرشونه ام نیفته

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
ورزش که خونگی حرکاتو انجام میدم با چندتا دمبل ودستگاه چند کاره و درازونشست و... باشگاه نمیرم که تاث ...

خب واقعن تمرین کردن تو باشگاه خبلی متفاوته با خونه

یک مسئله ای که هست اگر با سرشونه های لباس مشکل دارید ممکنه مشکلتون افتادگی عضلات سرشونه باشه که اتفاقن حل کردنش خیلی راحت تر از حجیم کردن بازوعه با چنتا حرکت سبک اصلاحی در عرض یکی دو ماه میشه کاملن رفعش کرد درحالیکه برای حجیم شدن بازو واقعن بیشتر از هشت ماه باید زمان بذارید با توجه به تیپ بدنی و خانم بودنتون

تصمیم من برای حضورم در نی نی سایت و اینکه به چه میزان فعالیت کنم یا نکنم تصمیمی کاملن شخصی هست. من اگر در تاپیک های شما حضور پیدا می کنم به این دلیل هست که وقتی کاربری در تبادل نظر تاپیک درج می کنه درحقیقت درجستجوی عقید دیگران درباره مسئله یا مشکلشه. پست گذاشتن بنده هم در تاپیک های شما هم به هیچ وجه به این معنا نیست که تصور می کنم عقاید من وحی منزله. خیر، من تنها و تنها عقیده م رو بیان می کنم. اگر به هر دلیل تمایل ندارید در تاپیکتون حضور پیدا کنم می تونید این موضوع رو صراحتن بیان کنید. اما هرگز و هرگز تلاش نکنید من رو به خاطر حضورم در اینجا مود اهانت قرار بدید. این ار علاوه براینکه رفتار غیراخلاقی بسیار زننده ای هست، مفید به فایده هم نیست. من به خاطر خوشایند اعضا در اینجا عضو نشدم که به خاطر نارضایتی شون بخوام از اینجا برم. نی نی سایت یک سرگرمی و وقت گذرونی برای من هست و انتخاب اینکه سرگرمی من چی باید باشه هرگز برعهده شما نیست. اگر درباره حضور آقایان در اینجا سوال یا شبهه ای دارید می تونید به این تاپیک مراجعه کنید:                                                                                      b2n.ir/589626        
خب واقعن تمرین کردن تو باشگاه خبلی نافاوته با خونه یک مسئله ای که هست اگر با سرشونه های لباس مشکل د ...

امکانش هست درخواستمو قبول کنید که سوال داشتم راهنمایی کنید؟

امکانش هست درخواستمو قبول کنید که سوال داشتم راهنمایی کنید؟

بله خواهش میکنم🌷