زهرا۴۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 3093 عنوان بی بی چک 97 بازدید | 10 پست دیروز زدم منفی بود میدونم زوده ۱۱ روز مونده ب موعدم ولی خیلی دوست دارم بدونم میشه یا ن دوست دارم فردا بازم بزنم ماهگرد عقدمونه فردا دوس دارم شوهرمو سوپرایز کنم وای کااااش میشد😢😢😍😍 خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍 1398/07/08 | 23:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهانه5 عضویت: 1394/07/19 تعداد پست: 9683 اووو یازده روز مونده کنشوننمیده باید ازپریودت بگذره تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
بهانه5 عضویت: 1394/07/19 تعداد پست: 9683 عقدی ودوست داری باردار باشی؟؟ تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
زهرا۴۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 3093 عقدی ودوست داری باردار باشی؟؟ ازدواج کردیم خونه خودمونیم فعلا سالگرد عقدمون نشده خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍
الهه_شب_دخت عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 3578 خیلی خیلی خیلی زوده خودت ی بی بی چک بردار روش با خودکار قرمز خط بکش بده بهش که ذوق کنه بعدشم بهش بگو این فیکش بود بیست روز دیگه اصلش بهت می دم امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
زهرا۴۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 3093 یازده روز مونده اونوقت کی اقدام کردی🤣 از بعد پریودم دیه😐😐 خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍
زهرا۴۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 3093 خیلی خیلی خیلی زوده خودت ی بی بی چک بردار روش با خودکار قرمز خط بکش بده بهش که ذوق کنه بعدشم ... 😂😂 خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍
yaas1392 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 96241 از بعد پریودم دیه😐😐 گلم از بعد پرئود که تخمک نداری😐از روز ۱۲ ۱۳ بعد پرئودی تخمک گذاری اتفاق میفتهواسه بارداری باید اواسط سیکل اقدام کنیالبته قاعده ش اینه استثناهم وجود داره 🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷
زهرا۴۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 3093 گلم از بعد پرئود که تخمک نداری😐از روز ۱۲ ۱۳ بعد پرئودی تخمک گذاری اتفاق میفته واسه بارداری باید او ... میدونم حساب کردم سیکلمو تخمک گذاریم این روزاس اقدامم داریم ولی ما از اون شب اقدام کردیم خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍
rozbano عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 2960 خیلی خیلی خیلی زوده خودت ی بی بی چک بردار روش با خودکار قرمز خط بکش بده بهش که ذوق کنه بعدشم ... 🤣🤣 فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین😍😍😍😍😍😍خدایا عشقم و پرنسسای خوشگلمو برام حفظ کن🙏خیلی خیلی دوست دارم. شکرت