666sima مدیر عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 585 عنوان خسته | مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 100 پست سلام. کیا از زندگی خسته شدن؟ به چه دلیل 1398/07/08 | 23:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 انشالله خدا کمکت کنه. برات صلوات فرستادم. ولی سعی کن یا تحویلش نگیری. یا میگیری خرش کنی. بعدش هم بهش ... نمیدادن یسال رفتن اومدن مادرم مریض شد من نمیدم بابام اخرش داد که فراریش میدن ابروم میره بیشترازنصف شهرمون بابام میشناسن مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 انشالله خدا کمکت کنه. برات صلوات فرستادم. ولی سعی کن یا تحویلش نگیری. یا میگیری خرش کنی. بعدش هم بهش ... چندباراین حرفا زدم گفته دوست دارم اما خانوادم نمیتونم اونارو ترک کنم گفتم من زنتم مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
پرنیااا عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 9661 تاامروز به مادرش خواهرش پدرش بی احترامی نکردم گریه توگلوم مونده خفم کرده اما جوابشون ندادم گفتن این ... فدات شم عضه نخورخداکارشونوبی جواب نمیزاره😉 👨👩👦
قیمهبادمجون عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 3439 نمیدادن یسال رفتن اومدن مادرم مریض شد من نمیدم بابام اخرش داد که فراریش میدن ابروم میره بیشترازنصف ... وای. بفهمه پس خیلی بد میشه برای جفتتون. چ خری شوهرت به این سختی رسیده بار هم به حرف ننه اش
قیمهبادمجون عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 3439 چندباراین حرفا زدم گفته دوست دارم اما خانوادم نمیتونم اونارو ترک کنم گفتم من زنتم قهر تا حالا کردی؟ ببین عزیزم بنویس تا آروم بشی.
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 فدات شم عضه نخورخداکارشونوبی جواب نمیزاره 😉 اره هرشب گریه میکنم میگم خدا سپردم بخودت فردا که صبح میشه پامیشم میبینم اونروز بیشترازقبل همسرم یاددادنمیبینم خداهرروز کمکشون میکنه به جاهای بلندتربرسنحیود نیستم اما اینامیبینم حالم بدتره بدترمیشه الانم باگریه مینویسم مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 وای. بفهمه پس خیلی بد میشه برای جفتتون. چ خری شوهرت به این سختی رسیده بار هم به حرف ننه اش اره اولا نبود مادرش اذیتم میکرد میومد بغلم میکرد ارومم میکرد چندبار بخاطرم گریه کرد گف مادرم ببخش امابعدها هم طلسم کردن هم یادش دادن دیگه عوض شد مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
پرنیااا عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 9661 اره هرشب گریه میکنم میگم خدا سپردم بخودت فردا که صبح میشه پامیشم میبینم اونروز بیشترازقبل همسرم یادد ... گاش همسرت پشتت بودو باحرفایه اوناخام نمی شدخیلی بهتربود😥ایشالا فرداروزخوبی داشته باشی 👨👩👦
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 قهر تا حالا کردی؟ ببین عزیزم بنویس تا آروم بشی. نه یبار نامزدی گفتم قهرم گف مهم نیس بعدش اومد خونمون اشتی کرد بزور مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 گاش همسرت پشتت بودو باحرفایه اوناخام نمی شدخیلی بهتربود😥 ایشالا فرداروزخوبی داشته باشی ندارم امشب خونه خواهرشوهرم بودم شوهرم نیم ساعت رف بیرون باخواهرش مادرش هرچی ازدهنش دراومد بهم گف ،گف بزار فردا شه به پسرم میکم حسابت برسه مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 همتون ببخشین حلالم کنین وقتتونم گرفتم مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
قیمهبادمجون عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 3439 نه یبار نامزدی گفتم قهرم گف مهم نیس بعدش اومد خونمون اشتی کرد بزور ولی من میگم نوشتن آروم میکنه آدم رو. بعدش هم با یکی بیا صحبت کن. مثلا من اصلا دوست تو. بیا باهم حرف بزنیم. به نظرم آدم تخلیه بشه عالی
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 ولی من میگم نوشتن آروم میکنه آدم رو. بعدش هم با یکی بیا صحبت کن. مثلا من اصلا دوست تو. بیا باهم حرف ... ممنون،دوران نامزدی براهمسرم ناراحتیم مینوشتن خوبیام مینوشتم میگف اره حق باتو دوروز بعدعوض میشد الان دیگه نمیتونم بنویسم مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 ولی من میگم نوشتن آروم میکنه آدم رو. بعدش هم با یکی بیا صحبت کن. مثلا من اصلا دوست تو. بیا باهم حرف ... مادرش میگه من هیچوقت نمیخواستم ازدواج کنه میخوایتم همیشه مال من ودخترم باشه مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
قیمهبادمجون عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 3439 ممنون،دوران نامزدی براهمسرم ناراحتیم مینوشتن خوبیام مینوشتم میگف اره حق باتو دوروز بعدعوض میشد الان ... من نمیخام برای اون بنویس. برای خودت بنویس. حتی گریه هم بکن.