2777
2789
عنوان

کالسکه

299 بازدید | 18 پست

سلام ، بچه ها من میخوام برای بچه ی دخترخاله م کالسکه کادو بخرم ، نهایت میتونم یک و نیم براش هزینه کنم، چی پیشنهاد میدین؟ یا به نظرتون پولشو بدم خودش یه چیزی بذاره روش خودش بگیره؟ پیشاپیش ممنونم از نظرهای خوبتون❤️🌺

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با یک و نیم میتونی ست کامل کالسکه دلیجان بگیری 

اگر کالسکه تک میخوای که مدل فراوونه با یک و نیم یه کالسکه خوب میتونی براش بگیری 

لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 

ببین شرایط اقتصادی الان زیاد جالب نیست 

از طرفی با ۱/۵ شاید خیلی کارا بکنه 

از طرفی شاید ۱۰۰۰ تومنشم برای بچش خرج نکنه 

خودت بسنج ببین چطور شرایطش 

بنظرم غیر مدل رومای دلیجان چیزی پیدا نکنی که خوبم باشه

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️
پولشو بده شاید برای چیز ضروری تری بخواد هزینه کنه

آخه چند روز قبل زنگ زده بود کالسکه ی پسرمو قرض میخواست ولی من چون هنوز استفاده میکنم از کالسکه ی بچه م گفتم نمیتونم بدم به شما ، از طرفی هنوز نرفتم دیدن بچه ش گفتم حداقل اینو براش بگیرم 

ببین شرایط اقتصادی الان زیاد جالب نیست  از طرفی با ۱/۵ شاید خیلی کارا بکنه  از طرفی شاید ...

آخه چند روز قبل زنگ زده بود کالسکه ی پسرمو قرض میخواست ولی من چون هنوز استفاده میکنم از کالسکه ی بچه م گفتم نمیتونم بدم به شما ، از طرفی هنوز نرفتم دیدن بچه ش گفتم حداقل اینو براش بگیرم 

من با نهصد ست کامل دلیجان رفتم هنوز استفاده نکردم ولی میگن خوبه

ان‌شالله که خوب باشه و به سلامتی استفاده کنی عزیزم😘

آخه چند روز قبل زنگ زده بود کالسکه ی پسرمو قرض میخواست ولی من چون هنوز استفاده میکنم از کالسکه ی بچه ...

پس لازم داره 

دمت گرم ❤️❤️❤️

بخر براش ❤️

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️
آخه چند روز قبل زنگ زده بود کالسکه ی پسرمو قرض میخواست ولی من چون هنوز استفاده میکنم از کالسکه ی بچه ...

پس خوبه،با همین مبلغ میتونی براش ی کالسکه خوب بگیری ولی قبلش ی امار بگیر که از کسی نگرفته باشه،قبلش هم بهش بگو میخوای براش بخری

پس لازم داره  دمت گرم ❤️❤️❤️ بخر براش ❤️

عزیزمی❤️  باید برم بهار و جمهوری رو بگردم اونایی که بچه ها گفتن از نزدیکم ببینم

پس خوبه،با همین مبلغ میتونی براش ی کالسکه خوب بگیری ولی قبلش ی امار بگیر که از کسی نگرفته باشه ...

راست میگی👌🏻👌🏻مرسی