2777
2789
والا عزیزم الان که انقدر گرون شده آدم میمونه چی بگیره
قبل عید مامانم گفت دم خونشون یه جور برنج ایرانی داره میده 3800 ولی گفت واسه مهمون خوب نیست منم رفتم گرفتم توی عید واسه مهمون هم گذاشتم اتفاقا خوب هم از آب در اومد دیروز به مامانم گفتم داره بیام بگیرم گفت داره ولی همون برنج رو میگه 5200 منم هر جا پرسیدم زیر پنج تومن نداشتن
خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برنج شمالی هاشمی استفاده میکنم ولی خوب معمولا با هم فرق دارند و کلا برنج شمالی در حدود 6000 هزار الی 7000 هزار میخرم...برنج خاطره هم قبلا یک مدت استفاده میکردم که خیلی کم شده و پیدا نکردم
( دیگه فینگیلی نیستم.....ننه فینگیلی ام )
به نظر خودم که همه جور برنج شمالی ای که از 5000 الان شروع میشه خوبه به بالا بستگی به چخت داره و اینکه چه جوری خوب درش بیاری......اما اگه میخوای خوش پخت باشه و بلند بشه باید پاکستانی بگیری
( دیگه فینگیلی نیستم.....ننه فینگیلی ام )
ماتو عید برنج گلستان گرفتیم فکر کنم کیلویی 6800 بود ... تا قبل از این هم برنج طارم یا هاشمی میگرفتم عالیه...

اون برنجی هم که شما میگی فکر کنم علی کاظمیه
هرگز زانو نخواهم زد حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم شود...