2777
2789

🔴‍ قابل توجه آنهایی که در خانه سگ نگهداری می کنند

🔹در روده سگ، انواع باکتری ها و انگل ها وجود دارد که با مدفوع سگ بیرون می آیند و محیط را آلوده می کنند و همچنین به اطراف مقعد سگ می چسبند و سگ به وسیله ی زبانش آنها را به همه ی بدن خود منتقل می کند.برخی از تخم ها نظیر کرم رایج «اکینوکوکوس» عامل بیماری های خطرناک مشترک انسان با سگ است.بیماری های ویروسی حتی واکسن هم ندارند.

🔸علاوه بر بیماری، طیف میکروبی بدن افرادی که با سگ زندگی می کنند به تدریج شبیه سگ می شوند.مثلا برخی از این افراد دارای زنجیره های باکتریایی ”E coli“ هستند که مختص سگ است.

🔹برخی تحقیقات نشان میدهد، سگ دوستی و علاقه افراطی به سگ و گربه، نوعی بیماری ناشی از سرایت برخی باکتری ها به فرد است.

در تماس انسان با سگ، باکتری های خاصی از مدفوع سگ، در مغز انسان بانه گذاری می کنندوکه سبب می شود فرد به بو یا لمس سگ و گربه اعتیاد و علاقه مفرط پیدا کند.

🔸نکته۱: اسلام نگهداری سگ را فقط درباره ی سگ شکاری و سگ نگهبان مجاز شمرده

آن هم در محلی جدا و فاصله دار از زندگی انسان.

🔸نکته۲: نجس بودن سگ، به معنای حیوان آزاری نیست.

به معنای بد بودن و غیر مفید بودن هم نیست.

به معنای غیر بهداشتی بودن ذاتی حیوان است. (آلودگی ادرار و مدفوعش مثال بارزی است)

🔸نکته۳: رعایت حقوق حیوانات، به معنای حشر و نشر با آنها و سگ پروری و گربه بازی نیست.

اگر به دنبال  حقوق حیوانات هستید، آنها را در طبیعت رها کنید تا آزادانه بچرند.

🔸نکته4: با آمپول زدن و دارو دادن به سگ، آن باکتری ها از بین نمی رود و فقط هاری آن کنترل می شود

برای همین است که میگویند به محض گاز گرفتگی حتما به پزشک مراجعه کنید

🚫جای هیچ حیوانی در منزل نیست.. فرهنگ سازی کنیم

°•○●°•🍃🌸🍃•°●○•°

امام خمینی رحمت الله علیه : من با اطمینان میگویم اسلام ابرقدرتها را به خاک مذلت می نشاند ، اسلام موانع بزرگ داخل و خارج محدوده خود را یکی پس از دیگری برطرف و سنگرهای کلیدی جهان را فتح خواهد کرد.. لبیک یا خامنه ای ❤✌

با مريضيش كاري ندارم

ولي يه بار تو شمال، سگِ باغمون بدون هيچ دليل خاصي دنبالم كرد

منم با عجله دوويدم و از تپه به پايين پرت شدم

دندونم داغون شد و  تمام بدنم كبود

سرم هم شكست

اصلا سگ دوست ندارم

غير قابل پيش بينيه🤕😕

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با مريضيش كاري ندارم ولي يه بار تو شمال، سگِ باغمون بدون هيچ دليل خاصي دنبالم كرد منم با عجله دووي ...

بله سگ تربيت نشده غيرقابل پيش بينيه

اما از توله گي پيشت باشه مشكلي نداره

بخدا داغون شدم بس كه توضيح دادم كه اگر قرار بود اتفاقي بيوفته تا الان افتاده بود بعد سه سال

بزار تو تفکرات جاهلاشون(مثل خیلی چیزهای دیگه)بمونن

از قدیم گفتن کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد اماکسی رو که خودشو زده به خواب نه😉

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
بله سگ تربيت نشده غيرقابل پيش بينيه اما از توله گي پيشت باشه مشكلي نداره

هم تربيت شده بود

هم از بدو تولد تو باغمون بود

هم شكمش سير بود

ولي به نظرم خيلي وحشي بود🤕😕

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
🔴‍ قابل توجه آنهایی که در خانه سگ نگهداری می کنند 🔹در روده سگ، انواع باکتری ها و انگل ها وجود ...

عزيزم اينارو داري براي كسي ميگي كه سه سال و نيمه سگ داره هاا

مشكلات انگلش فقط با يه قرص هر سه ماه يه بار كاملا حل ميشه

بقيه ي واكسناشم فقط مال خودشه كه از ما و غذاهامون و اكوسيستمي كه ما انسانها داغونش كرديم بيماري نگيره

من از بچگی تو خونمون انواع سگ و گربه بوده

خودم رو از خیییییلی از کسایی ک حیوون داشتن رو درک نکردن خییییلی بالاتر میدونم....و مطمعنم شعور و درکم خییییلی بیشتر از اوناییه ک نمیفهمن!!!!!!!!!

🔴‍ قابل توجه آنهایی که در خانه سگ نگهداری می کنند 🔹در روده سگ، انواع باکتری ها و انگل ها وجود ...

بنده پزشک هستم، مورد اول و دوم متن کاملا غلطه. اکینوکوکوس فقط به وسیلهی سگ منتقل نمیشه و حتی از گوشتی که خودتون قربونی میکنین هم میتونه منتقل بشه، ضمن اینکه اگه غذای سگ بهداشتی باشه به هیچ عنوان خطر اکینوکوکوس یا همون کیست هیداتید نداره.

مورد دوم، E.coli در بدن انسان هم رشد میکنه و ربطی به سگ نداره، فلور نرمال روده ی سگ، خطری برای انسان نداره. ضمن اینکه کسانی که سگ نگهداری میکنن قطعا در مورد بهداشت و جای مدفوع و ادرار و هربار شستنش خودشون رعایت میکنن. مورد سوم که اصلا توضیح نمیخواد، هر خواننده ی عاقلی میدونه چطور باید باهاش برخورد کنه.

در وایان، دوست گرامی، اگر عقیده ای دارید، هیچ نیازی نیست اصرار بر علمی بودن اون عقیده کنید، کسی به عقیده ی شما کاری نداره.  علم تکلیفش مشخصه، اگه مقاله ی معتبری دارید، بذارید ما هم بهره ببریم. 

بزار تو تفکرات جاهلاشون(مثل خیلی چیزهای دیگه)بمونن از قدیم گفتن کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد اماک ...

خوشحاااالم ک آدمایی مث شماها هست☺هرچند تعدادمون کمه ولی بازم امیدوار کنندس

اگه باهاتون دوست بوده....داشته باهات بازی میکرده

بازي كجاست

گوشه ي مانتو مو گاز گرفت و كند

حتي وقتي از تپه پايين افتادم، كمكم نكرد و تنهام گذاشت😕😭