2777
2789
عنوان

مامانا کممممک

84 بازدید | 13 پست

دخترم تو 7 ماه از وقتی این واکسن کذایی ۶ماهگی زدم ضعیف شده.پایان ۶ ماه وزنش ۷۲۰۰ بود قدش ۷۰.الان غذا خوب میخوره بهش سویق میدم فرنی حریره بادوم سوپ موز خرما تو غذاهشم کره میریزم اما زیاد وزن نمیگیره.شکمشم روزی یبار کار میکنه همه میگن ریزه به 7 ماهه نمیخوره،اما قدش ماشالله بلنده.چیکار کنم چی بدم وزن بگیره کمک کنید

‏اونجا که دیگه حرف نمیزنی و برات مهم نیس چیزی رو ثابت کنی، همونجا آخرشه...
اولا که دختر ریزه دوما حالا دیگه ماهی ۱۰۰گرم اضاف کنه نرماله

1۰۰ گرم که خیلی کمه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

1۰۰ گرم که خیلی کمه

عزیزم بیخیال بقیه ب دخترمنم میگن لاغره درحالی ک همه چیش خوبه

دلم را کسانی شکستن که هرگز دلم به شکستن دلشان راضی نمیشد،😭😭😭😭چرا کشتیش؟؟؟ آقای قاضی من نکشتمش خودش از حسودی مرد😀😀😀😀😀
1۰۰ گرم که خیلی کمه

راستی ی سوال داستم گلم از وقتی واکس ۶ماه و میزنی میتونی غذاکمکی بدی؟

دلم را کسانی شکستن که هرگز دلم به شکستن دلشان راضی نمیشد،😭😭😭😭چرا کشتیش؟؟؟ آقای قاضی من نکشتمش خودش از حسودی مرد😀😀😀😀😀

شما ملاکت قد باشه وقتی قدش خوبه نگرانی نداره ....بچه دندون درمیاره ضعیف میشه یا وزنش ثابت میشه 

پیش متخصص اطفال هم بری زیاد مانور نمیدن رو وزن قدش ک خوب باشه و وزنش نرمال متخصص میگه عالیه 

من دخترمو بردم پیش متخصص از اردیبهشت تا الان همش در نوسان ی عدده 

اما قدش خوبه 

چون دندون داره درمیاره گفتش شما غذاهاش و مولتی و آهن رو بده قدش خوبه وزن هم میگیره نگران نباش

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم
عزیزم بیخیال بقیه ب دخترمنم میگن لاغره درحالی ک همه چیش خوبه

دختر شما چند ماهشه؟؟

چند کیلوئه؟؟

1۰۰ گرم که خیلی کمه

نرمالشه اصافه بشه میگن اضافه وزن ولی اشکال نداره بچه تو رشده ولی زیادم بهش نده بخوره تا جایی که خودش درخواست کنه معدش گشاد بشه دیگه نمیتونی جلوشو بگیریا

دختر شما چند ماهشه؟؟ چند کیلوئه؟؟

دخترمن ۵ ماهشه ۶ کیلوئه بستگی ب وزن تولدش داره داره 

راستی ی سوال داستم گلم از وقتی واکس ۶ماه و میزنی میتونی غذاکمکی بدی؟

من از پایان ۵ ماهگی کمکی شروع کردم

من از پایان ۵ ماهگی کمکی شروع کردم

همون از وقتی واکسن و زدی دیگه دخترمن پنج ماه و دوروزشه 

واکسن ۶ ماهگی پایان ۶ ماه میزنن.

بله اگه دوست دارین میتونید بدید

اما نرمالش پایان ۶ ماه بعد واکسن

میشه بگید چه سویقی به نی نی میدین و از کجا گرفتین و تو چه غذاهایی می ریزین؟ 

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی
میشه بگید چه سویقی به نی نی میدین و از کجا گرفتین و تو چه غذاهایی می ریزین؟ 

سویق کودک

از عطاری گرفتم

تو فرنی بیسکوییت صبحانش

سوپ