2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم 😠

478 بازدید | 23 پست

الان شوهر خواهرم امد خونمون برام چیز کیک اورده بود بعد تا وارد حیاط شد گفت ای وای خوشم امد حیاطتون دیگه برگ توش نیست همیشه میامدم پر برگ بود گفتم اخه جمع کردم  دیگه کم محلی کردم بهش خودش فهمید فک کنم اخه به تو چه اعصبام خورده اخه مامانم دستش عمل کرده نمیتونه حیاط جارو کنه منم اصلا ار خونه بیرون نمیرم که حیاطو ببینم همش تو خونم بهتون گفته بودم ۱ ساله جدا شدم افسردگی گرفتم از خونه بیرون نمیرم حال هیچ کاری ندارم ولی حزفش رو مخمه

خدایا تویی یاور تویی همدم تویی مهربان از مادر  😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا همین ک حرف مردم انقد لرات مهمه افسرده شدی دیگه

گفت ک گفت به درک ک گفت

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

وا

محبتشو فراموش کردی که برات چیزکیک اورده

اما حرفش رو مخته

سعی کن محبت ها رو ببینی

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️
اخه ابروم رفت پیشش اخه خیلی تمیزه و وسواسی

چیزی نگفته که بدبخت گفته حیاطتون بدون برگ قشنگ تر و تمیزتر شده راست میگه خب حیاط ریخت و پاش بودنی آدم حالش گرفته میشه

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
وا محبتشو فراموش کردی که برات چیزکیک اورده اما حرفش رو مخته سعی کن محبت ها رو ببینی

اخه خواهرم تو ماشین بود این تو حیاط بعد خواهرم براش دیشب درست کرده. بود خواهرم گفت برا فاطمم ببریم

خیلی حساس شدی  وقتی خونه پدری زندگی میکنی باید حساسیت رو بزاری کنار  آدم تو حیاط چرا نبا ...

برام چیز کیک اورد خوب عزیزم اخه دیشب خواهرم براش درست کزده بود