بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره بخدا خیلی سخته.مخصوصا اینکه نمیخوام ضعف نشون بدم مثلا امروز خواهرشوهرم میگفت جاریم ده کیلو عسل خریده ب من میگفت تو چرا نمیخری توهم بخر بزار خونه نیازت میشه..خیلی ناراحت میشم با اینکه میدونه کلی قسط داریم ولی انگار میخواد منو بچزونه.
کاش آدم ها مثلقورمه سبزیبودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
ن گفتم هرزگاهی مثلا ۲ یا ۳ تومن بفرستی.بهش بگو ادم از دو دقیقه بعدش خبر نداره یهو دورازجون افتادی مردی بعد مدیون منی منم حلالت نمیکنم..چه میدونم یکم تحریکش کن شاید جواب داد
کاش آدم ها مثلقورمه سبزیبودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
عمدامیگه اذیت شی اونامیدونن دستتون الان تنگه لازم به گفتن نیس اگه مثل من نیستی جواب میدی بگو دوست ن ...
اره واقعا هم مامانم میخره همچی اصلا تاحالا یبارم قند یا برنج یا گوشت نخریدیم همش بابام میخره برام.
میدونی ما پارسال مستاحر برادرشوهرم بودیم ۲۰ تومن رهن کامل بود بعد امسال گفت ۶۰ تومن رهن با ۵۰۰ کرایه.قشنگ بیرونمون کرد از خونش.الان مبخوان مارو اذیت کنن..بخدا با اینکه این خونه هیچی ندارم ولی ارامش دارم منت کسی سرم نیس خداروشکر میکنم
تصمیم گرفتم ازش بگیرم حتی شده چک واقعا تو اذیتم دلم میگیره
اره سخته منم اگه بودم ناراحت میشدم.
انشالله خدا بهت انقدر بده انسان خیّر بشی عزیزم بهترین دعا بود تونیتم برات بکنم خیرها هم این دنیاهم ...
فداتشم مهربون🧡❣همچنین🥰
خدارو شکر،چی میشه ادم اولای زندگی کم پولی هم میکشه عقل داشته باشی جمع کنی خودتون بجایی میرسونی ...
اره خودم خواستم باید صبر هم بکنم.نه اصلا اهل لباس و ولخرجی نیستم خداروشکر