2777
2789

خیلی خوشحالم براش بهترین دوستم بود صمیمی ترین تو این چند سال که ازدواج کردم از هم دور شدیم شمارشو گم کردم تو این چند سال خیلی به فکرش بودم همیشه بالاخره چندماه پیش قبل اینکه باردار بشه ایدی اینستاشو پیدا کردم باز بهش زنگ زدم کلی ذوق کردم ولی اون باهام سرد بود من پیام میدادم تو تل انلاین میشد میخوند جواب نمیداد یا دیر جواب میداد تو اینستا با کلی ذوق بهش ‌کامنت میدادم اون معمولی جواب میداد امروز دیدم پست گذاشته بچش دنیا اومده خیلی ذوق کردم بعد یاد سرد بودنش افتادم باز دلم گرفت من خیلی بدبختم شوهرم که بهم خیانت کرده بهترین دوستم اینطوری هیچکی منو نمیخواد 😭😭😭😭

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیییزم من هستم بیا بغلم 🤗🤗

خیلی سخته نتونی حرفاتو به کسی بگی فقط اینجا با شما راحتم 😭😭

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃
شما زودتر از ایشون ازدواج کردین؟ شاید چون بعد ازدواج دیگ رفتین و خبری ازش نگرفیتین ناراحت شد.

اره من زودتر ازدواج کردم احساس میکنم چون از هم دور بودیم یه مدت دبگه دلش نمیخواد دوست باشیم

ماها بعضیامون خیلی بدشانسیم کلا من ک شانس نیاوردم از رفیق

من روی بدشانسی رو کم کردم اینقد بدبختم

مهمم نیست اشاالله بچتون به دنیا میاد با بپتون میشه همه کستون.❤❤

قربونت

عزیزم الان خیلی قلبت شکسته 😢😢😢

خیلی😭😭😭