2777
2789

اصلا دکتر سونورو انجام نمیده . اون خانومای ماما انجام میدن که از نظر پزشکی خلافه. خیلی پول میگیرن و هیچ کیفیتی نداره کارشون. الکی میگن معطلی زیاده که فک کنی خیلی خوبن. حرف آخرشون اینه بچه ات 50 درصد پسره 50 درصد دختره که اگه سونوهم نکنی خودت میدونی اینو     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام..

عزیزم کاملا مشخصه هدف زشت و دور از انسانیت شما که قصد دارید تعهداین مرکز را در ذهن عوام خراب کنید...

من نمیدونم شما منشی یا ......کدام مرکز سونوگرافی هستید ..

خواهش میکنم...خواهش میکنم..🙏

انسان باشید..

مادران باردار را گمراه نکنید..

چه اشکالی داره تجربه های خوب را با مادران نگران اینده به اشتراک بگذاریم..

من تو بارداری اولم که نسل امید رفتم یکی از دکترهایی که من را سونو کرد  را بعد از چندین سال تو مرکز رستاک دیدم و به این مهم اطمینان دارم که این مرکز تمام تلاشش حس رضایت و آرامش به مادران باردار هستش...

توی تمام تاپیک ها نظرات مغرضانتون را گذاشتید...

برای شما و همکارانتون متاسفم..

سلام.. عزیزم کاملا مشخصه هدف زشت و دور از انسانیت شما که قصد دارید تعهداین مرکز را در ذهن عوام خراب ...

لاله خانم عزیز ،شما لطف نمایید نام اون دو خانمی که مثل من و خودت را ۴۵ دقیقه سونو کردند با شماره نظام پزشکی ومدارک تخصص شان را اعلام نمایید همراه عکس هایشان ، 

امثال من وشما عکس خانم ها را ببینیم یادمان میاد 

ما قبول میکنیم تمام حرف‌ها دروغه ، ‌بهترین مرکز رستاک هستش

اصلا دکتر سونورو انجام نمیده . اون خانومای ماما انجام میدن که از نظر پزشکی خلافه. خیلی پول میگ ...

لاله خانم عزیز ،شما لطف نمایید نام اون دو خانمی که مثل من و خودت را ۴۵ دقیقه سونو کردند با شماره نظام پزشکی ومدارک تخصص شان را اعلام نمایید همراه عکس هایشان ، 

امثال من وشما عکس خانم ها را ببینیم یادمان میاد 

ما قبول میکنیم تمام حرف‌ها دروغه ، ‌بهترین مرکز رستاک هستش

نسل امید چند سال یک روش عوام پسند ،مبنی بر طولانی جلوه دادن مدت سونو ( انهم توسط افراد کارشناس غیر متخصص ) و تایید آن در چند ثانیه توسط متخصص ، جهت تخریب تمام همکاران سونو گرافی کشور و القا افراد حامله کم اطلاع ( که وقت زیادی صرف سونو‌ در مقایسه با سایر مراکز ) با کمک دکتر طهماسب پور و خانم دکتر فتاحی راه اندازی شد ( جالبه تنها موسسه سونو کشور هستش که اصلا دستگاه رادیولوژی ندارد !!! ) 

سپس به اختلاف خوردند و متخصص ها ( دکتر طهماسب پور و فتاحی ) خارج شدند و اومدند به تقلید همون روش نسل امید ، موسسه رستاک را ه اندازی کردند !!! 

نسل امید هم فردی شبیه اقای دکتر طهماسبپور ( دکتر خانزادی ) پیدا کردند !! و الان هردو مرکز در رقابت باهم با یک روش غیر علمی و پوپولیسمی به خانم های پولدار حامله کشور ( ابتدا توسط پرسشنامه شناسایی و کشف میشن ) سرویس سونوگرافی می‌دهند !! 

و با کمترین مشگلی آنان را به مشاوره با متخصص پریناتولوژیست ( متخصص زنانی که دوره یکساله سونو جنین دیده ) معرفی میکنند !! 

یعنی اینکه ما سواد و دانش سونو ناهنجاری جنین را کمتر از آنها بلدیم !! 

سئوال اینه که چرا متخصصین زنان تهران ، از ابتدا ما خانم های حامله را به مطب های متخصصین زنان دارای مدرک پرینتالوژیست معرفی نمیکنند که یکبار هزینه بدهیم وجواب درست را سریعتر دریافت کنیم !!

هر موسسه که ادعا پیشرفته و فوق پیشرفته میکنه ،بایستی ابتدا تحقیق کنید :

۱- مدارک تخصص و داشتن دانشنامه ( بورد ناسیونال ) و فلوشیپ را حتما در سایت و در جلو پذیرش با چشم خود ببینید 

۲- از دادن اطلاعات خصوصی خانواده مثل آدرس خونه ‌شغل و درآمد و ... بیمه مکمل ..خودداری نمایید ( هیچ ارتباطی با سلامت جنین ندارد ) 

۳- اجازه سونو به فقط متخصصی که مدرکش بالای تخت سونو نصب شده ،بدهید ( انجام سونو توسط دستیار ، غیر متخصص ، خلاف قانون )

۴- از دریافت جواب مبهم و غیر مسیولیت پذیر ( مثلا سونو بسیار محدود ودر حد قابل بررسی به دلیل چاقی و هیکل مادر ،خوب انجام نشد ) خودداری نمایید 

لاله خانم عزیز ،شما لطف نمایید نام اون دو خانمی که مثل من و خودت را ۴۵ دقیقه سونو کردند با شماره نظا ...

لاله خانم ،من امروز با اطلاعاتی که در سایتها مجازی دریافت کرده بودم ، رفتم موسسه رادیولوژی و سونو گرافی رستاک

خیلی مصر شدم من تا پروانه متخصصین خانم را نبینم اجازه سونو نمی دهم !! حتی گفتم من عکس خانم دکتر فتاحی را از سایت ها دارم ،لطفا عکس پروانه این خانم را نشون بدید ،تا مطمئن شم ،!! کسی الکی به اسم خانم دکتر منو سونو نکنه ؟! 

ولی پرسنل بی ادب ،خیلی زشت با من برخورد کردند !! و هزینه سونو منو پس دادند و بیرون کردند!!!

به معاونت درمان دانشگاه ایران زنگ زدم آنها موضوع را قول دادند پیگیری میکنند 

صبر میکنم فعلا 

من اسفند ۹۸ برای سونوی NT رفتم رستاک. اول اینکه دکترم چند جا رو معرفی کردن و من از بین اونها تو اینترنت گشتم و آخر رستاک رو انتخاب کردم. از ۱ ماه قبلش وقت گرفتم که خیالم راحت باشه برای صبح فکر کنم حدودای ۸ بهم وقت دادن که وقتی رفتم دیدم نفر دومم. ۳ تا فرم بهم دادن که امضا کنم ۲ تاش مشخصات بود و سومی گفتن برای CD هست که اگه بخوام ۱۵ تومن هزینه اضافه داره منم گفتم حتما میخوام. هیچی دیگه نشستم تا ساعت ۱۰ صبح. فکر کنم تازه ۹:۳۰ دکتر میومدن حالا نمیدونم چرا از ۸ وقت میدن اونم به خانومای باردار و تو این شرایط کرونا. منشی اونجا گفت مثانه نیمه پر باشه و اب قند یا چیز شیرین بخور که بچه تکون بخوره. ۱ ظرف پر قندم رو پیشخون بود برای مراجعین. ساعت ۱۰ صدام کردن رفتم تو یه خانوم جوونی بودن که سونو انجام میدادن. چشمتون روز بد نبینه انقدر اون دستگاه رو روی شکم من فشار میداد و ضربه میزد که دلم همونجا درد گرفت. بعد گفت چقدر بچه ات حرکتاش بده! من یخ کردم گفتم حتما یه عیب و ایرادی داره! نگو منظورش این بوده که چرا تکون میخوره. بعد گفت چرا مثانت خالی نیست! گفتم خود منشیتون گفت نیمه پر باشه. هیچی دیگه گفت باید بری یکم دراز بکشی به پهلوی چپ و نفس عمیق بکشی بعد صدات میکنیم. این یکمشون شد ساعت ۱۲ و نیم. منم که حالت تهوع داشتم ماسکم زده بودم به خاطر کرونا خیلی حس بدی بود. یه بار رفتم به منشیشون گفتم ببخشید منو صدا نمیکنین؟ من از ۸ صبح اینجام. با یه لحن طلبکارانه گفت مشکل بچه خودته ما چیکار کنیم؟! باز یکم بعد مامانم رو فرستادم و مامانمم گفت الآن این حالش بهم میخوره و قرص ضد تهوع نداره و اینا دیگه رضایت دادن برم تو.  این بار دیگه چک کرد و تموم شد گفتن حالا باید بشینی دکتر طهماسب ببینن.تا ۱ ساعت دیگه هم نشستم ساعت ۱:۳۰  دکتر طهماسب ۲ دقیقه منو دیدن و گفتن احتمالا بچه دختره که درست بود. بعد دوباره گفتن بشین تا جواب آماده شه نیم ساعت بعد صدام کردن جوابو دادن دستم گفتم پس CD کو؟ خیلی راحت گفتن نگفتی میخوام! گفتم اشکال نداره یکمشم که میشه برام بریزین منکه اینهمه نشستم گفتن اصلا ضبط نکردیم که بشه برات بریزیم. گفتم پس اون فرم سومی که صبح دادین گفتین اگه CD میخوای پرش کن پرکردم چی بود؟ منشی یکم هول شد اما اون یکی گفت کدوم فرم؟!!! اصلا ما ۲ تا فرم بیشتر نداریم. بعد گفت اصلا ما اون ۱۵ تومن رو از کارتت نکشیدیم. یعنی میخواستم اون لحظه جیغ بزنم گفتم دیگه پامو اینجا نمیذارم. همه جا سونوی NT دویست و خورده ایه اینجا حدود ۴۰۰ بود انگار من لنگ ۱۵ تومن پولم. بدتر از اون وقتی رفتم خونه دیدم به خاطر ضربه های اون خانومی که سونو انجام میداد خون ریزی کردم. ناگفته نماند خود دکتر طهماسب اصلا دستگاه رو رو شکم من فشار نمیداد و اذیتم نمیکرد اما این خانومه انگار کشتی میگرفت. من از اول بارداریم حتی سابقه لکه بینی کم هم نداشتم.  بعدبه خاطر این مرکز مجبور شدم برم بیمارستان نیکان کلی هزینه اضافه و آمپول رگام چون گروه خونم منفی بود و شیاف و... باید بگم واقعا مرکز مزخرفیه و نمیدونم چرا دکتر طهماسب با این اسم خوبی که ازش همه جا هست خودش از اول سونو ها رو انجام نمیده و میسپاره دست این آدمای ناشی و طلبکار. اگر به جای اینهمه مریض کمتر روزانه پذیرش میکردن راحت خودشون میتونستن به همه رسیدگی کنن. فقط شانس آوردن فیلم سونو رو ندارم وگرنه با همون ازشون شکایت میکردم چون ضربه ها کاملا مشخص بود. اما هرجا برم میگم به دکترمم گفتم که این مرکز اصلا خوب نیست. دفعه دیگه احتمالا پیش دکتر هاشمی طاری میرم که تعریفشونو زیاد شنیدم.