2777
2789
عنوان

همکارم

160 بازدید | 6 پست

دوساله اینجا کار میکنم و میشناسمش 

برادرش رئیس شرکتمونه و با شوهر خواهر من دوسته صمیمیه 

تقریبا خانواده همو خوب میشناسیم 

منتها یه جوریه مثلا تازه ماشین خریده بود میگفت من گواهینامه ندارم انگار فقط درس خونده و کار کرده تو زندگیش .. 34 سالشه و  11 سال از من بزرگتره

برادرش که رئیسمونه و با این دوقلو الان 2تا بچه داره ولی این هنوز مجرده

فقط با من کاری حرف میزنه خیلی محجوب به حیاست و موقره 

من اصلا فکر نمیکردم که بخوام  ازش خوشم بیاد چون نه قیافه خوبی داره نه تیپ خاصی میزنه و تقریبا پارسال هی شوهر خواهرم به شوخی بهم میگفت بیاد خاستگاریت خوبه؟منم میگفتم نه و اه اه 

حالا چند وقته احساس میکنم دوسش دارم جوری که وقتی باهام حرف میزنه صدای قلبمو میشنوم و هرشب تقریبا خوابشو میبینم

نمیدونم چرا این احساس رو پیدا کردم 

جوری که با دوست پسرم دیگه اصلا حرف نمیزنم و ازش خوشم نمیاد و بهش گفتم همه چیزو

بیایید دنیارو به جای بهتری تبدیل کنیم  
بهش پیشنهاد ازدواج بده ولی نه تو بزار شوهر خواهرت بهش بگه مثلا از قول خودش گفته باشه

دنبال کار دیگه ام میخوام برم از اینجا...وقتی رفتم بش بگم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اختلاف سنیتون زیاده، خودتم نمیدونی از چیش خوشت اومده، اونم که قدمی برنداشته و بی بخاره. به نظرم در ا ...

انگار تو عمرش با هیچ جنس مونثی رابطه نداشته   

نه تو نگو طاقچه بالا نگیره یااگه فکر میکنی پررو نمیشه خودت پیشنهاد بده اصلا هم زشت نیست

من نمیتونم بگم بش..فکرشم میکنم آب میشم از خجالت