2777
2789
عنوان

ژلیش ناخن کمک😐😐😐

147 بازدید | 12 پست

سلام سلام دوستای خوبم من یبتر ناخن کاشتمعالی بود سبک وخوشگل ...الان خیلی هوس کروم ژلیش کنم چون همه بهم میگن حیفه بکاری ناخونات کشیده وخوشگلن ...‌مشکلمم فقط اینه که میشکنه چکار کنم کسی ژلیش کرده میشه کمکم کنید

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم ناخونام کشیدش ژلیش چی هس

لاک ژل 

ک فقط با دستگاه خشک میشه

خیلی هم قشنگه

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

انجام دادی شما

نه

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

مثل لاکه میزنی رو ناخن بعد میزاری تو دستگاه سریع تا خشک بشه ولی اینم هم سوهان کشی داره هم دور گیری داره خوب تر از کاشت هست ولی اگر ناخن های خوبی دارید اصلا نه کاور نه کاشت نه ژلی نکنید