من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
زیادی اب نخور هر چیزی زیاده رویش بده^__^: طب اسلامی ایرانی 🌺🌺🌺🌺🌺🌺 👩🔬اشتباهـات مشهـور پزشڪی(1)
#بدون_تعصب_علمی
👈معصومین میفرمایند: ریشه همه بیماریهـا از زیاد آب خوردن هست ♦️پزشکی غربی میگوید: خوردن هشت لیوان آب در هر روز لازم و ضـامن سلامت است
👈معصومین میفرمایند: اگر ارزش نمڪ را میدانستند درمان نمیڪردند مریضیهـا را مگر با نمڪ (نمک دریا) و سفره بدون نمڪ نباشد ♦️پزشکی غربی میگوید: نمڪ سم سفید است و نمڪ را از سـر سفـره حذف ڪنید
👈معصومین میفرمایند: گوشت گوسفند بهتـرین غذاست ♦️پزشکی غربی میگوید: گوشت قرمز سـم است
👈معصومین میفرمایند: گوشت ماهی پیه چشـم و بدن را ذوب میکند و مرغ ،خوک پرندگان هست ♦️پزشکی غربی میگوید: گوشت سفید(مـاهی و مرغ) بهترین گوشت است و بیشتر بخورید
👈معصومین میفرمایند: ترڪ خوردن گوشت ،بداخلاقی میآورد ♦️پزشکی غربی میگوید: خوردن گوشت خشــم می آورد
👈معصومین میفرمایند: روغن حیوانی به هر اندازه ڪه خورده شود همـانقدر بیماری را از بدن میبرد ♦️پزشکی غربی میگوید: روغن جـانوری عامل بیماریهـــــای ڪثیر است