2777
2789
عنوان

قبول کنم یا نه

209 بازدید | 22 پست

شوهرم اهل هیچ نوع اعتیادی نیست فقط قبل ازدواج با من گااااهی با دوستاش مشروب میخورده ک بعد عقد دیگه نخورد 

الان چند وقته خیییییییلی پیله ست بمن میگه ابجو می‌خرم یه شب باهم بخوریم و بعد س.... کنیم 

میگه میخوام اینو یبارم شده تجربه کنم خیلی تو مخمه،،،،

میگه فقط یبار 

نمیدونم قبول کنم یا نه 

همشو میگه تو با هیچی پایه نیستی دوستان اینجورن اونجورن با زناشون تو فلانی بی حسی بی ذوقی🤨

...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره،چرا که نه👍🏼

Man mitonam👩🏻‍💻💸💵💴📈🎰💻💻💻💷💰man mitonammm🏃🏻‍♀️🥊🤸🏻‍♀️🏄🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🧗🏻‍♀️🚴🏻‍♀️⛷🥇⛷🗼🎢🏖🗺💺🛫🕋⛺️⛴🎳🎧🎹man bayaaad betonam

چ دوستایی داره 😐.... بگو هرچه زودتر با اونا قطع ارتباط کنه،بگو مگه هرکس هرکاری کرد ماهم باید انجام بدیم؟

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
واقعا شوهرت پاستوریزست😂😂😂 اخه ابجو!!! انگار مثلا نوشابه بخوری اتفاقی نمیفته برات که😁

واقعا میگی ؟؟؟؟ اون پاستوریزه نیست من خیلی بهش گیر میدم واسه این چیزا 

یعنی آدم موقع خوردن بی عقل نمیشه ؟؟؟

...