2777
2789

من که کلی برنامه داشتم نشد😭😢ینفر فیلم گرفته بود واسم جالب بود میخواسدم همون کارو کنم نشد ی کادو گرفتن واسه مامان باباهاشون وقتی جعبه رو که باز کردن یه عروسک خرسه کوچولو با یدونه مای بیبی توش بود😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من همسرمو سوپراز کردم

بی بی جکو گذاشتم توی یه جعبه کادویی

فک کرد براش کادو گرفتم

باز کرد اشک تو چشاش جمع شد فداش بشم

قشنگترین کادوی دنیا بود

به خونواده شوهرمم بعد از خود شوهرم به خواهرم گفت اون گفت

خدا آن است که ما میخواهیم    کاش ماهم همان بودیم که خدا میخواست

فکر نکنم بشه اون از من مشتاق تره خودش هر ماه می‌ره بی بی میخره یا میگه بریم آزمایش

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

عزیزم انشاالله به زودی این اتفاق میفته🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️

منم اولین بار بردم ولی عزیزم بهت پیشنهاد میکنم تا سه ماهگی نگین به کسی 

واسه منم پیش اومد پدرشوهرم از خوشحالیش زنگ زد به همه گفت بماند خیلیا بجای خوشحالی ناراحت شده بودن خارج بحث چشم خوردن و اینا چون اعتقادی ندارم ولی چون مراقبت نکردم و سقط شد همه دنبال این بودن بگن یه ایرادی دارین بمون ۳ ماهش بشه هیچ مشکلی نبود به امید خدا به همه بگو

نامه نوشتم چسبوندم رو در ورودی 

بعدم کفش نینی و بی بی چکامو گذاشتم تو جعبه هدیه و گذاشتم رومیز

شوهرم از خوشحالی دستاش میلرزید❤️😭

اگه بچم مونده بود ماه  دیگه تو روز تولد خودم ب دنیا میومد نمیدونم این چ قسمت نحسی بود ک برام رقم خورد😭😭😭

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
منم اولین بار بردم ولی عزیزم بهت پیشنهاد میکنم تا سه ماهگی نگین به کسی  واسه منم پیش اومد پدرش ...

اخه آدم نمیتونه صبر کنه آنقدر روی داره 

من خودم الان آمادگی نداشتم اما دکترم گفت باید زودتر باردار شی

چرا نشد عزیزم

چون تا ۳ ماهگی به کسی نمیخواستم بگم ولی مامانم اومد خونم تا منو دید گفت حامله ای ؟!پر یودت عقب افتاده؟!منم نتونسم دروغ بگم کلن واسه مامانم تو دروغ گفتن خوب نیسدم

عزیزم چقدر رمانتیک

خدا این خوشی رو قسمت همه عشقولیا بکنه

اول آذر هم فارق میشم خدا بخواد

از الان همه توی ذوقیم

اولین نوه هستش😍

خدا آن است که ما میخواهیم    کاش ماهم همان بودیم که خدا میخواست
اخه آدم نمیتونه صبر کنه آنقدر روی داره  من خودم الان آمادگی نداشتم اما دکترم گفت باید زودتر با ...

😂میفهمم شوهرمن که کشته خودشو آمار میگیره که هی ببینه کی ۳ ماه تموم میشه علنی کنه😂😂😂