2777
2789

الان مدارکتو تحویل بدی کمتر از ی هفته دیگ پاسپورت دستته

با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب.                                    ایدی تلگرام : Miss_fathali

چرا عزیزم پنج روزه پاسپورت میاد.همین الان اقدام کن 

از کربلا که امدی خواهی دانست فراق بهشت با ادم چه کرد!...،😔ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ❤️ممنونم حسین جانم ❤️            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان مدارکتو تحویل بدی کمتر از ی هفته دیگ پاسپورت دستته

صبح رفتم یه خانومه که اونجا کار میکرد برگشت گفت دیگه نمیرسی 😔 انقدر دلم شکست

فرمشو اینترنتی گرفتم پولشم پرداخت کردم 

ولی اصلا کار راه نمیندازن همش میگن سیستم قطعه😐

همین الان پرو پلیس +۱۰ کارت ملیتو بده ی فرم بهت میدن بیا خونه فرم رو کامل پر کن بده شوهرت فردا ببره دفترخونه اجازه محضریتو بده، پس فردا صبح زود فرمو با ی عکس ۶*۴ که (اگه نداشتی ام مهم نیس خودشون میگیرن ازت فقط اگه عکس نداری مقنعه سرکن برو. ) ببر پلیس +۱۰. بعد دو سه روز کاری میاد دم خونتون

با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب.                                    ایدی تلگرام : Miss_fathali
صبح رفتم یه خانومه که اونجا کار میکرد برگشت گفت دیگه نمیرسی 😔 انقدر دلم شکست فرمشو اینترنتی گرفتم ...

ببر ی پلیس+۱۰ دیگه ، اونا دارن کم کاری میکنن سرشون شلوغه واسه همونه.

من چهارشنبه برا پسرم مدارکشو تحویل دادم الان منتظریم پاسپورتش بیاد بریم ویزا بگیریم

ببر ی پلیس+۱۰ دیگه ، اونا دارن کم کاری میکنن سرشون شلوغه واسه همونه. من چهارشنبه برا پسرم مدارکشو ت ...

ویزا نمیخواد

از کربلا که امدی خواهی دانست فراق بهشت با ادم چه کرد!...،😔ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ❤️ممنونم حسین جانم ❤️            
ویزا نمیخواد

هزینشو برداشتن وگرنه ویزا رو باید بگیری.

هزینشو برداشتن وگرنه ویزا رو باید بگیری.

نه نباید بگیری

فقط اینترنتی تو خونهتو سامانه سماح باید ثبت نام کنی 

من امروز رفتم پرسیدم.چیزی به اسم گذرنامه موقت وجود نداره .  یعنی فعلا که نیومده هنوز

میگن انگار اول باید کارای پاسپورتت را انجام بدی بعد اگه پاسپورت نرسه این موقت را میدن

من نمیدونم چرا درست جواب نمیدن اینا