2789
توام ان تی رفتی

من اون غربالگری اول و رفتم دیگه نمیدونم اسمش چیه😂😂

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
عدد ان تی چیو مشخص میکنه یکو نودو یک  یعنی چی

عدد ان تی شما خوبه عزیزم البته باید در کنار آزمایش غربال گریتون قرار بگیره بعد ریسک خطر براتون مشخص میکنن. عدد ان تی ضخامت یا میزان آب پشت گردن جنین هست که اندازه گیری میکنن تا ببینن جنین مشکلی نداشته باشه. اگر بالا باشه احتمال ابتلا به سندروم داون و بیماری های قلبی بالا میره. و باید از روش های غربالگری تکمیلی مثل آزمایش سلفری و یا آمنیوسنتز مطمئن شد که مشکلی از نظر سندروم داون  هست یا نه. برای قلب هم با اکوکاردیوگرافی مشخص میشه. من خودم ان تی ۳.۶ داشتم که رفتم آمنیوسنتز دو هفته پیش و جوابش خوب بود. اکو کاردیوگرافی و آنومالی اسکن هم جوابش خوب بود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکر مرسی گلی

گلم دختره ...من برای همه تعیین جنسیت کردم و ۹۰ در صد درست بود ایشالا سالمه سالم میاد بغلت😍😍

خدایا ممنونم ازت بابت همه ی مهربونی هات ومعجزه هات....مواظب دو قلوهام باش ❤
گلم دختره ...من برای همه تعیین جنسیت کردم و ۹۰ در صد درست بود ایشالا سالمه سالم میاد بغلت😍😍

این بار اشتباه گفتی

بچش پسره💙

میشه برا مامان شدنم یه صلوات بفرستین...خدایا منتظر بهترین روز زندگیمم....به خودت توکل میکنم و مطمئنم ک معجزه زندگیم به زودی اتفاق میفته💙💙