2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که بعد از سه سال دربه دری ودکترونذر ونیاز الان ۵روزه عقب انداختم امروز رفتم ازمایش دادم جوابش عصری اماده میشه توروخدا برام دعا کنید از ترسم که همیشه بیبی چکام منفی بود اینبار نزدم مستقیم رفتم ازمایش...البته اینم بگم من تاحالا سابقه نداشته عقب بندازم .

بالاخره مامان میشم مگه نه خداجونم؟☺
من که بعد از سه سال دربه دری ودکترونذر ونیاز الان ۵روزه عقب انداختم امروز رفتم ازمایش دادم جوابش عصر ...

این استرست از همه بدتره ها

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم
نمیدونی چقدر انتظارکشیدم پریود که میشدم فقط یه چشمم اشک بود یه چشمم خون ....خدا فقط ناامیدم نکنه.

عزیزم من خودم سه سال کشیدم همه ی این انتظارا رو لحظه ای که امیدوار بودم و هیچ شکی به دلم راه ندادم دیدم بیبی چکم مثبت شد در کمال ناباوری

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم

دقیقا این ماه لج کردم نرفتم دکتر بعدم رفتم مراسم علی اصغر کلی دلم شکست گفتم خدایا اینقدر بچه اینجاهست خوب یکیم بده به من دامن منم سبز کن بعدم کلا سرگرم روضه گرفتن شدن اصلا به فکر بارداری نبودم گفنم هرموقع خودش بخواد میده شوهرمم گفت پریود شدی میریم یزد پیش دکتر افلاطونیان حالا این ماه که ما منتظر پری خانم بودیم نیومد😂

بالاخره مامان میشم مگه نه خداجونم؟☺