2777
2789

دخترم یک سالش‌ . ۴ ماه شیر من خورد. تاحالا شکر خدا مریض نشده‌. وزن  و قدش عالی‌. ۹ ماهگی راه رفت.....آنقدر خودتون با این فکرا عذاب ندید

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

بنظر من بهتر شیر مادره والا آخه همه ویتامینی توش هست   حالا شیر مادر چقد باید تغذیت خوب باشه که بره تو شیرت بعدم همه غذاها هم نمیشه خورد,این نظره منه  

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من بهتر شیر مادره والا آخه همه ویتامینی توش هست   حالا شیر مادر چقد باید تغذیت خوب باشه که ...

منم الان پسرم ۱۳ماهشه بردمش پیش ۲تا دکتر میگن شیرشو بگیرد شیرت سیرکننده قوی در عین حال بی خاصیته از ۱سالگی به بعد 

حالام دارم شیرخشک اپتامیل پپتی  میدمش امیدوارم بهش سازگار باشه😔

😒
منم الان پسرم ۱۳ماهشه بردمش پیش ۲تا دکتر میگن شیرشو بگیرد شیرت سیرکننده قوی در عین حال بی خاصیته از ...

منم همینو میگم آخه آخه خیلا هستن تاکید میکنن شیر مادر حتما باید بچه بخوره مقویه استخونا سفت میشه و فلان  ولی بنظرم الکیه  چیزیه که دیگه از اول گفته شده شیر مادر خوبه  دیگه همه رو اون حرفه موندن و تاکید دارن,ایشالا که بهش بسازه 

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   

منم پسرم از سه ماهگی شیر خشک خورد و منم همین دغدغه رو داشتم.

خداروشکر فقط یه بار سرما خورد. اونم از پدرش گرفت.

همه چیزش عالیه. نگران نباش.

الان 18 ماهشه.

اما خوب خودم از نظر روحی داغون شدم. هنوزم ببینم مادری بچه شیر میده بغض میکنم.

منم الان پسرم ۱۳ماهشه بردمش پیش ۲تا دکتر میگن شیرشو بگیرد شیرت سیرکننده قوی در عین حال بی خاصیته از ...

دختر من گیگوز میخوره بهش میسازه دکتر گفت گیگوز بده منم شیرم خیلی کم بود سیر نمیشد

مرسی نیلوفر آبی چون اکثرا سرزنشم میکنن خیلی ناراحتم عذابه وجدان دارم

چرا سرزنش عزیزم؟ چه بی ملاحظه...

اتفاقا مادر شوهر من همیشه میگه محمدرضا خیلی باید قدر مامانش رو بدونه، چون صد برابر بیشتر از بقیه مادر ها براش زحمت کشیده.

میگه شیر مادر راحته سینه رو میزاری تو دهن بچه. اما شیر خشک زحمت داره...