2777
2789

سلام.بفرمایید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوبی؟  تو اون تاپیک ریپلایم کرده بودی چی گفتی؟

الحمدلله.یادم‌ نمیاد کدوم تاپیک؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
طلبه ای ک ۱۱ تا بچه داشت

باور میکنید یادم نیست چی گفتم؟

فکر کنم گفتم ما خودمون هنوز الگو نگرفتیم از این طلبه که چندتا بچه داشته باشیم.عامه مردم چطور میخواند الگو بگیرند؟

منم همینو گفته بودم اونجا

شوهرتون پایه چند هستند؟خودتون هم درس میخونید؟

2790
2778
2791
2779
2792