2777
2789
عنوان

چيكاركنم

37 بازدید | 5 پست

من رابطم باجاريم خوب بود خيلي باشوهرش مشكل داشت برادرشوهرم بددل بود چندبار تا مرز طلاق پيش رفت تواين بحثا تنها كسايي كه از فاميل شوهر طرفدارش بودن من وشوهرم بوديم حتي مشاوره و ...هم به پيشنهاد ما رفتن حتي چون بيمه نبودن بادفترچه بيمه من وشوهرم زير نظر روانپزشك بودن.درحالي كه خواهرشوهرام و برادر شوهراي ديگم به ناحق طرف داداششون بودن همه چيو سر جاريم ميشكسن.حالا خداراشكر برادرشوهرم 180درجه تغيير كرده.و جاريم رابطشو باخانواده شوهر كاملامحدود كرده.برام سواله بقيه چون اذيتش كردن حق دارن باماچشه. ما كه كاري به كارش نداشتيم.تاحدي باكن سرد رفتاري ميكنه كه ديروز تو اتوبوس من نشسته بودم اتوبوسم خيلي شلوغ نبود خودشا زد به نديدن.بنظرتون چشه بامن؟؟::

ب نظر شما ازش بپرسم مشكلت بامن چيه

تنها چيزي كه به ذهنم ميرسه اينه كه كسي بينمون دوبه هم زني كرده ولي اخه باكسي ازطرف خونواده شوهر رابطه نداره كه بخواد اين كاررو كنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جاریه دیگه عزیزم توقع نداشته باش ازش اصلا معلوم نیس چشونه از عالمو آدم طلبکارن پرروان بی چشمو رو هم هستن همین روزا میره میشینه پشت سرت بد هم میگه انتظار هر چیزیو ازش داشته باش و خودتو قاطی مسائلش نکن نه طرفشو بگیر نه بدشو بگو خنثی خنثی.

ب نظر شما ازش بپرسم مشكلت بامن چيه تنها چيزي كه به ذهنم ميرسه اينه كه كسي بينمون دوبه هم زني كرده و ...

نه بابا ول کن حوصله داریا تا همینجاشم کمکش کردی دستت درد نکنه ذاتش اینه ولش کن 

اينم بگم 6 ماه پيش بهم گفت جلوگيري نميكنه و قصد بچه دارشدن داره.ولي تاالان فكرنكنم باردارشده باشه.حتي با بچم  كه خيلييي دوسش داشت سرد شده چندشب پيش خونه مادرشوهرم جوري گوشيشا ازش گرفت كه...ميتونه اينم دليلش باشه اخه هنوز كه دير نشده بعدم ديرشده باشه بمن چه