2777
2789
عنوان

پسرم و مهد کودک.میشه راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 45 پست

عزیزم من پسرم نزدیک ۴ هست

خاستم ببرمش مهد گفتن نبر

اگ میبری هفته ای دو سه جلسه

مورد خیلیییی مهم اینه ک داری بهش استرس میدی دیروز دکتر شبکه ۳ گفت وقتی یچه گریه میکنه تا اروم نشده نرین

هرچند هم ک معلم بگ بزارش یا بزرگ ترها بگن برو

اصلا نزار گریه کنه

استرس میگیره تا مرد بشه تو جونش میمونه

اون ازت ناراحته

باهاش حرف بزن 

بگو دوس داری بری

اگ نه چرا و...

هرچه کنیم ب خود کنیم.اسرا ۷
پسر من سه سال و نیمه س  . من بهش گفتم تو برو مهد من برم باشکا  وقتی باشگام تموم شد بعد ب ...

اره اتفاقا پسر منم اوایل نگران بود نرم دنبااش. گفتم من وقتی تو رو میزارم همش نگاهم به ساعته که وفتی مهدت تعطیل شد زود زوووود بیام دنبالت

نباشی ، نمی تونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساعت چند تا چند میذاریش؟من هشت و نیم میبرم 12 هم میرم دنبالش  . جویا شو ببین بچه هااونجا اذیت ...

ساعت ۹.۳۰ تا ۱۲.۳۰.نه فکر نکنم بیشتر این شیطونه

مرا هزار امید هست و هر هزار تویی
سلام پسرتون سن خوبی داره باهاش به زبون خودش صحبت کنیدوازحرفهاش دلیل گریه اش رو پیدا کنید.حتما دلیلی ...

میدونم بدتر میشه حتما دنبال دلیلش میگردم

عزیزم من پسرم نزدیک ۴ هست خاستم ببرمش مهد گفتن نبر اگ میبری هفته ای دو سه جلسه مورد خیلیییی ...

میدونی من پامو که از خونه میذارم بیرون دوس داره باهاش بریم بگردیم بیرون نه که بره داخل مهد شاید واسه اون گریه میکنه نمیدونم

من پسر اولمو هم همین حدود سه سال و نیم گذاشتمش اون خیلی گریه میکرد نمیرفت نذاشتم بره ..ولی بعد دوتا ...

نمیدونم شهریه رو هم اول گرفتن.آخه برام جالبه که اگه مهد رو دوست نداره چرا موقع ظهر میرم دنبالش نمیاد پیشم میگه میخوام بازی کنم

الان چرا گذاشتیش مهد چون پیش هم نیست  . شاغلین یا دلیل دیگه داشت؟

شاغل نیستم چون دلم میخواست روزی چند ساعتم که شده با بچه های هم سنش بتونه بازی کنه و ارتباط بگیره واسه اون

نمیدونم شهریه رو هم اول گرفتن.آخه برام جالبه که اگه مهد رو دوست نداره چرا موقع ظهر میرم دنبالش نمیاد ...

همون صبک استرس میگیره باز میره اونجا بازی میکنه لابد بهش خوش میگذره میگه نمیام ...

.

.یجا تو همین تاپیکا خوندم خانومی گفته بود یه وسیله شخصیتونا بذارید کیفش مثلا کلیپس بگید مواظبش باش وقتی اومدم دنبالت بهم بدی ...یعنی منظورش این بود که احساس امنیت میده بچه میگه بخاطر این وسیله ش هم شده مامانم میاد دنبالم🤔